5PCS Naturale din oase de vită sculptură Buddha fata margele DIY șirag de mărgele de accesorii. Gaura 1.5 mm

44.29lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Culoare: maro

Material: os Natural

Dimensiune:12.5 mm x14mm

Cantitate: 5 BUC

Q: Ce este conversia între inch si mm?

O: 1 inch = 25,4 mm 1 mm = 0,04 inchi

Pozele alea sunt numai pentru referință, vă rugăm să verificați de mai sus detaliate de măsurare a alege dimensiunea corectă, și pentru a permite 1-2mm diferențe datorită măsurare manual, mulțumesc.

Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

Imaginile arată doar unele dintre probe, este posibil să primiți diferite stiluri de la comanda.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt pe cont cumpărător dacă va exista suporta.

Transport gratuit prin China Post Air Mail.China post air mail, în mod normal, va avea 15-25 zile după ce a fost postat. Uneori, vamale sau de vreme problema ar fi întârziat câteva zile. Acesta poate fi de până la mai mult de 30 de zile.

Dacă plata este de peste 150$, ne va livra coletul gratuit prin EMS(3-7 zile) și un cadou.

Garanție de 100%. Dacă aveți orice nemulțumire cu produsele noastre veți primi o dată, vă rog doar să fie liber să ne contactați în termen de 7 zile, va putem oferi înlocuire gratuită sau restituire. Rambursare este ultimul preț de licitație minus Vilatudor.ro deducere de cheltuieli (comisia de afaceri). Rambursarea va fi executat odată ce obiectele au întors înapoi în starea inițială. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii ar trebui să se asigure produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când a revenit, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, nu vom plăti cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a solicita o cerere cu compania de logistică pentru compensarea relativă.

Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne spuneți imediat pentru înlocuirea sau repararea.Dacă înlocuirea nu este disponibil, atunci o rambursare va fi emisă cu originalul metodă de plată.

Multumesc.

Satisfactia ta, urmărirea noastră.Vom lăsa feedback-ul pozitiv de la toate cumpărător atunci când ordinul a terminat.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, sincer vă invităm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scor de rating, Se va lua doar 1 minut.Dacă sunteți nemulțumit cu ea, vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi negativ sau neutru sau scor 1 sau 2.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva la satisfactoy și de a face experiența dumneavoastră de cumpărături plăcută aici.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 8cm (7.87in x 3.94in x 3.15in)
Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Articol Greutate 1.15g
Tip De Element Margele
Articol Diametru 12.5x14mm
Element De Forma Forma Rotunda
Material Os
Nume De Brand QIANZHIYUN
Numărul De Model 180310011
Fine sau de Moda Moda
Diametru Exterior 6mm

Produse similare