2018 Moda De Primăvară Slip-On Pantofi Din Piele Naturală Pentru Femei Apartamente Moale Mocasini Femei 3 Culori Pantofi Casual Mama Birou Încălțăminte

102.87lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să lăsați un feedback POZITIV

2.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, feedback-ul negativ nu va face nimic,așa că vă rugăm să trimiteți un e-mail la noi,sau cantact cu noastre de vânzări de servicii privind comerțul manager ,va vom oferi un satisfăcut răspunsul! Vă mulțumesc !

1. PREGĂTI TIMP DE LIVRARE:

Datorită avem de-a face cu o mulțime de comenzi în fiecare zi, de obicei, vom aranja livrare în 3-7 zile , vă rugăm să așteptați cu răbdare și îmi pare rău pentru neplăcerile create .

2. DESPRE IMPOZITUL

În cele mai multe cazuri, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. Noi va declara ca un cadou și o valoare mai mică pentru a evita taxa. Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale; vă rugăm să verificați politica vamală în propria țară. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară; cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create.

1.Dacă există orice probleme cu produsele noastre, puteți solicita returnarea sau de restituire în termen de 7 zile de la primirea produselor .dar vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în primul rând, înainte de a reveni sau deschiderea unui litigiu,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta. vă mulțumesc !

2. toate elementele trebuie să fie returnate în starea lor originală , sau vom refuza de a face o rambursare

AARDIMI ca un profesionist pantofi de brand, ne-am concentrat pe dezvoltarea și producerea de înaltă calitate și varietate de pantofi. Compania noastră deține thoery de" confortabil, de bună calitate și preț rezonabil ", are scopul de a lăsa cea mai bună experiență pentru clienții noștri.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 15cm (9.84in x 9.84in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.75kg (1.65lb.)
Apartamente Tip De bază
Numărul De Model Pantofi Din Piele Naturală Pentru Femei
Numele Departamentului Adult
Sezon Primavara/Toamna
Ocazie Casual
Element De Moda Metal Decor
Partea Superioară-Din Piele Tip Piele De Vaca
Tip De Element Apartamente
Model Tip Solid
Branț Material PU
Tip De Închidere Cârlig & Bucla
Material De Talpa Cauciuc
Materiale De Captuseala PU
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Dimensiunea Pantof 5, 6, 6.5, 7.5, 8.5, 9, 9.5
Nume De Brand AARDIMI
Material De Sus Piele Naturala
Forma De Deget Rotund Toe

Produse similare