Mare quiality cablu de semnal liniar de sticlă scară

35.53lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


signla sârmă pentru scară liniară/ encoder liniar/ grilaj conducător Caracteristici

Scară liniară atunci când este utilizat în conjuncție cu contor este conceput pentru manual de mașini-unelte sau alte echipamente cu miscari liniare, de exemplu, tăiat cu un ferăstrău. Alternativ scara de ieșire poate fi folosit pentru poziționarea automată de control de mașini-unelte sau echipamente similare, prin intermediul CNC sau PLC de unități.Scalele pot fi, de asemenea, echipate pentru a coordona de măsurare sau alte echipamente de măsurare utilizate pentru o mai mare precizie de inspecție și măsurare. putem face ca cerința 1.La capul de citire pentru proiectarea de cinci sistem de rulment 2.grilaj senzorul este de tip închis 3.linia de semnal este coverred de plase de multistrat isolatio ,Deci rezistent la apă, protecție împotriva ruginii 4.sursa de lumină adoptă importate infraroșu led-uri 5.ulei special rezistență, rezistent la coroziune 6.cu nivel ridicat de capacitatea de anti-interferențe, stabilitate ridicată, de mare viteză, rezistență la vibrații 7.pe E2PROM este folosit ca o pană de curent de memorie 8.vibrații funcția de filtru 9.non-linear de eroare conpensation funcție

Există cinci tipuri de conectori ca mai sus descris, dacă nu este nevoie de construcții, va vom trimite un singur standard.

Detalii de transport maritim

1. prin DHL , Fedex sau EMS expres internațional.

2. Dacă unitate Livra zona e, va vom contacta plătească un cost suplimentar în conformitate cu regula de compania expres.

3. Toate fiscală a costurilor de vămuire la domiciliu personalizate, nevoia clienților de a plăti.

Garanție

Mai mult decât atât, vă rugăm să verificați bunurilor, atunci când livrarea Expres, în cazul în care produsele distruse în tranzit, vă rugăm să ne contactați imediat, sau de a face o fotografie ca dovadă, ne va ajuta să reparați sau să se întoarcă, dacă este nevoie.

Feedback-ul

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Semnal de linie de lungime 3m
culoare Alb argintiu
Semnalul De Intrare TTL EIA-422
Element nume cablu de semnal
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
Nume De Brand CHINO
Numărul De Model GCS
Rezoluție 0.5 u,1u,2u,5u

Produse similare