12Pcs 125Grain de Argint cu vârful lat 3 Lame de Vânătoare Animal de Carbon Arrow Bolt Șurub Schimbătoare de tir cu Arcul Arcul Arbaleta Transport Gratuit

44.37lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Bine ati venit la magazinul meu

Săgeata Cu Vârful Lat

Informații

DESC: 1 1/8" Diametru de Tăiere

Greutate: 125grains

Notă : 12 buc /Lot

Acum transport Gratuit pentru toată lumea!

Timpul efectiv depinde de cumpărător locale oficiului vamal și POST-serviciu de BIROU.

Vom Accepta ESCROW ȘI T/T de plată.De plată trebuie să fie dat în 5 zile după acțiunea s-a încheiat. Tot nu plăti ofertanții vor duce la un non-plată a cumpărătorului de alertă de la Ebay și feedback-ul negativ de la vânzător

Prejudiciul marfa este returnată în primele 10 zile ale achiziționate de Transport maritim și de Manipulare nu sunt rambursabile. Livrare gratuita produse, costul de transport maritim (35%*prețul de vânzare) nu sunt rambursabile.

Suntem orignal fabricarea,ODM servicii oferite.Ne-ar bun venit la angrosist și detailist,Ai putea cumpăra produsele noastre și să vândă apoi în club local,magazin,online,etc. Eu va oferim cel mai bun pret en-gros la tine. vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Voi fi fericit pentru a răspunde într-o chestiune în timp util. dacă doriți să ridicata cantitate mare de elemente,eu vă va oferi cel mai mic preț.

Dacă există orice probleme după primirea mărfurilor,vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva aceasta !Feedback-ul înseamnă mult pentru noi!Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (12 piese/lot)
Greutate Pachet 0.16kg (0.35lb.)
Dimensiunea Pachetului 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)
Tip arcul și săgeata
Nume De Brand ELONG ÎN AER LIBER
Varsta >8 Ani
Numărul De Model B-0005Sliver125

Produse similare