Scaunului auto Geanta de Stocare Multi Automobile produse de interior, pungi de depozitare, joc pungă de protecție

19.38lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bine ați venit la L\\'s store! Llloydbox bunuri fantastic pentru auto aici!

Descriere:

1.Culoare: Negru

2.Material: Material Rezistent La Apa

Caracteristici:

1.100% De Brand Nou De Înaltă Calitate.

2.Perfect pentru masina ta.

3.Simplu și design de moda, comod si practic.

4.Acest produs este fabricat folosind material rezistent la apa. În funcție de diferite obiecte concepute diferite buzunare,se pot stoca elemente:gustări,băuturi,telefoane,cărți.

Plata

1. Puteți face plata prin Moneybookers, Visa, MasterCard și banca de transfer, sau selectate de carduri de debit.

2. CUMPERI MAI MULT, SALVA MAI MULTE! Mai mult de a cumpăra, la preț mai mic, veți obține!

3. Cumpărătorii TREBUIE să facă plata în termen de 5 zile. Dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați sau Vilatudor.ro pentru asistență.

Transport

1.Suntem fericiți să accepte comenzi din Europa, america de Nord, Australia și alte țări, anumite țări se pot aplica restricții.

2.Coletul va fi livrat la tine prin scrisoare par Avion, care durează, în general, 12-45 de afaceri de zile (week-end nu este inclus) pentru a livra pe mâinile tale.

3.Vă rugăm să permiteți-peste 48 de ore de pregătire pentru expediere, deși, de obicei, articol trimis în termen de 48 de ore după ce plata este confirmat.

4.Oferim transport combinație pentru cumpărătorul care a comandat mai mult de un articol o dată de pe același site, pentru a salva o parte din poștale.

5.Noi nu va fi responsabil pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată.

6. Daca\\\\\\'s nu se datorează unor defecte ale produsului în sine, cumpărătorul ar trebui să plătească reveni și retrimite taxa de transport.

7. Toate coletele vor fi declarate ca \\\\\\'Cadou\\\\\\', și vom încerca întotdeauna cele mai bune pentru din punct de vedere Legal Reduce taxele de import (sau GST sau T. V. A. sau alte Taxe). În cele mai multe cazuri, nu este nici datorie de plătit. Cu toate acestea, orice costuri suplimentare generate de vămuire trebuie să fie suportate de către client.

Garanție

1. 12 luni Producător\\\\\\'s de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate și utilizat în mod abuziv după primirea)

2. Produsele defecte Trebuie să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (si ambalajul original).noi vă va oferi o adresă de retur. Între timp, vă rugăm să ne spuneți ce defectul este de a elimina utilizarea necorespunzătoare.

3. Taxă de retur trebuie să fie responsabil de cumpărător.

Client service

Noi menținem standarde înalte de excelent și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, va rugam sa ne lăsați un feedback pozitiv(5 stele). Vă rugăm să ne contactați Imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

\\'

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 27cm x 25cm x 10cm (10.63in x 9.84in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.23kg (0.51lb.)
Nume De Brand daikin furnici
Tip De Material Material Rezistent La Apa
Nume Culoare Negru, Galben
Tip Portbagaj Cutie / Punga

Produse similare