Router pic 16*16*45*100 de 4 fluiere HRC 45 metri plat moara de tăiere de carbură de wolfram end mills CNC mașini-unelte de frezat

120.79lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Caietul de sarcini: Material :Carbura de Tip:a frezei de tăiere caneluri :4 fluiere cap de Tăiere :pătrat, plat Acoperire :acoperire TIALN Margine de Tăiere Diametru( D1 ):16mm Diametrul Tijei( D2 ):16 mm Lungime de Taiere( L1 )Peste 45mm Lungime( L ):100mm HRC:45 Brand:HPC Funcția 1. Utilizate în oțel sub HRC50 prelucrare 3. poate, de asemenea, folosit pentru oțel inoxidabil ,fontă și alte materiale de prelucrare . Specificație proiect : Ambalare: Fiecare pc ambalate într-o singură HPC cutie de plastic ,ai putea citi specificarea pe eticheta cutiei . După-vânzare de servicii:

vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere ,dacă există unele probleme neașteptate întâmpla,sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prietenos în următoarele moduri : Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 14 zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica. Om-a făcut deteriorate, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate Produs de calitate program de procesare: 1).Cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa, va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim. 2).Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10USD)are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu intenționează să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou. Fiscal: Plata impozitului este de datoria fiecărui cetățean, cumpărătorul trebuie să responsabil pentru toate taxele. Datorită fiscal, cumpărătorul refuză de a primi bunuri, cumpărătorul trebuie să responsabilă pentru transportul de marfă și acasă. Termeni de Livrare: Când plasați o comandă ,vă rugăm să alegeți potrivita metoda de transport maritim ,oferim transport gratuit excepție unele tari doar prin china post air mail , cumpărătorul, de asemenea, ar putea folosi compania expres ,ca "EMS", "UP","DHL",Fedx,TNT"și așa mai departe ,dar cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxa de transport maritim ,și confirmați cu noi atunci când plasați comanda .Elementele sunt expediate numai dupa plăți și taxa de transport se confirmă . Feedback-ul: satisfactia Clientului este foarte important pentru noi, Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul, dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend. Politica de retur:

Puteți returna produsul în termen de 14 zile de la primire, Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă, ca a primit cu toate însoțite de accesorii și literatură, inclusiv fabrica de carton, de Transport, de manipulare și de asigurare nu este rambursabil și cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare și de logistică, trebuie să contactați-ne să ne contactați în termen de 14 zile de la primire.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 11cm x 3cm x 3cm (4.33in x 1.18in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.28kg (0.62lb.)
Numărul De Model 16*16*45*100
Acoperire AlTiN
Material Carbură de
Nume De Brand HPC
Tip Plat End Mills

Produse similare