Transport Gratuit!!! 5pcs A3977 2A 42 35 28 stepper motor driver / stepper motor driver de placa modulului senzorului

132.46lei

Adauga la lista dorintelor

Componente Active

Descriere produs


...

5pcs A3977 2A 42 35 28 stepper motor driver / stepper motor driver de placa

...

...

Descriere Produs

5pcs A3977 2A 42 35 28 stepper motor driver / stepper motor driver de placa

... De un driver de placa caracteristici / parametri: tensiune de Lucru DC 8V-32V, presiune maximă chip 35V, tensiunea de alimentare este recomandat să nu depășească 32V; Folosind 6N137 optice de mare viteză de cuplare pentru a se asigura de înaltă viteză, fără a pierde pas; să Adopte noi originale A3977 chip, sunt de joasă tensiune oprire, supraîncălzire și suprasarcină protecția circuitului de parcare; Automate semi-flow, de 0,5 secunde, fără pas cu pas puls, intră automat semi-modul de curgere; Nominală maximă de ieșire: ± 2A, curent de funcționare șapte trepte de reglare; Potrivit marimea este 42, iar mai jos, 2A, în termen de două / patru faze / patru fire, / șase-sârmă motor pas cu pas; în mod Automat atunci când 0.5 secunde fără pas cu pas puls pentru a menține starea actuală, pentru a menține la curent cu două viteze de reglare; 7-viteza ajustabila operare curent Dimensiuni: 17mm largă 48mmX mult 71mmX mari Centre de Fixare: 56mmX42mm Instalare gaura diametru: 3.5 mm Instrucțiuni de utilizare: curent de Funcționare regulamentul DIP switch S4, S5, S6 folosit pentru a regla curentul de funcționare, comutator DIP pentru PE, a declarat unul, altfel este 0. Când S4 = 0, S5 = 0, S6 = 1, setați curent de 0,3 a; Când S4 = 0, S5 = 1, S6 = 0, setați curent de 0.6 a; Când S4 = 0, S5 = 1, S6 = 1, setați curent de operare de 0.86 O; Când S4 = 1, S5 = 0, S6 = 0, setați curent de operare de 1.14; Când S4 = 1, S5 = 0, S6 = 1, setați curent de 1,43 O; Când S4 = 1, S5 = 1, S6 = 0, setați curent de 1,7 A; Când S4 = 1, S5 = 1, S6 = 1, setați curent de operare de 2.0 A; comutatorul DIP de PE 1, altfel este 0. Menținerea actualului regulament comutatorului DIP S1 este folosit pentru a regla deține curent, în 0.5 secunde, atunci când nici un pas puls de intrare, reduce automat curentul prin motor, pas cu pas pulsul ajunge din nou atunci când curentul motorului intra imediat în modul curent de lucru. S1 = 0, 60% pentru a menține actuale de operare curent S1 = 1, 40% pentru a menține actualul curent de operare; comutatorul DIP de PE = 1, și vice-versa reprezintă 0 Segmentare opțiuni: comutator DIP S2 și S3 sunt folosite pentru a selecta segmentele modul 4 moduri: S2 = 0, S3 = 0, 1, subdiviziunea (pas); S2 = 0, S3 = 1, 2 segmente; S2 = 1, S3 = 0, 4 segmente; S2 = 1, S3 = 1, 8 segmente; comutatorul DIP de PE = 1, și vice-versa reprezintă 0 Semnalul de intrare port: CP +: + pol semnalului puls CP-: pas cu Pas puls semnale poli RO +: + semnal de activare pol EN-: semnal de activare - pol DIR +: + direcție semnal de control polul DIR-: direcția semnal de control - o foarte ...

Bine ati venit la magazinul nostru, bucurați-vă de transport maritim de aici, puteți contacta cu mine în mod liber dacă orice întrebare, de obicei, va vom trimite datasheet,codul prin e-mail . sper să fac afaceri cu tine.

plata: se accepta doar plata prin card de credit,western union. Ne cerem scuze ca nu putem accepta alte metode de plată, cum ar fi cec sau mandate poștale . Transport: Putem Livra în întreaga Lume, dar, Italia, Nigeria, Brazilia va dura mult timp de livrare . Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plata Nava în întreaga lume, de la Hong Kong în termen de 12-24 de ore după plata finalizat primit, și vă va oferi numărul de urmărire, urgent. uneori vom trimite prin plat post air mail dacă doar un pret mic pentru.Sper că ai înțeles. vă sfătuim transport prin DHL sau EMS ,și ne-au dat un discount pentru tine,poate a primit-o în 4-9 zile lucrătoare . este nevoie de aproximativ 15-30 zile, de obicei, dacă de transport maritim de CHina/Hong Kong post air mail de Feedback: feedback-ul este foarte important pentru noi, pls lasa-mi un 5 stele feedback-ul dacă sunteți mulțumiți de serviciile noastre si produsele noastre,sau pls contact cu mine, dacă există unele probleme cu produsele noastre.vom rezolva cat mai repede posibil. Garantie si Retur: 12 luni de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Cumpara cu incredere de Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit. Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare. Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail. Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare. Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție. Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte. În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată. De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile. De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător. DESPRE NOI: avem mult mai multe produse, va rugam sa ne contactați dacă aveți nevoie.bine ati venit la en-gros. MULTUMESC MULT!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
Numărul De Model Noi
Ieșire Senzor Analogic
Teoria Senzor De Curent
Utilizare Senzor De Presiune
Tip Senzor De Umiditate
Material polimer

Produse similare