1meters 5meters 10meters 1.0mm2 19strands*0.26 Teflon de inalta puritate OCC Cupru sârmă de argint pentru audio Amplificator DIY WAG 17

29.47lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


De Brand Nou de Teflon de inalta puritate OCC Cupru Sârmă de argint se Taie zona: 1.0mm2 (aprox.WAG 17) 19 fire * 0.26 MM Material:Teflon de inalta puritate OCC Cupru placat cu argint lungime: 1 m (3.28 ft) lungime: 5meters (16.4 ft) lungime: 10 metri (32.8 ft) de Plată ordinul de începe prelucrare după ce plata a fost eliminat. Detaliile de livrare 1:Vom livra produse în statele UNITE ale americii Rusia de China Post E-Pachete; 12-20 de zile de lucru 1.Vom livra produse în SUA de către China Post E-pachete; 12-20 de zile de lucru 2.În mod normal, vom livra produse de HK POST AIR MAIL ÎNREGISTRATĂ SAU CHINA POST AIRMAIL: 21-40 zile de lucru la nivel mondial.

*Dacă aveți nevoie de mai rapid serviciu de transport maritim, vă rugăm să selectați, cum ar fi DHL,UPS,EMS,FeDex, etc. (costul de transport este în funcție de greutate/Dimensiune greutate de comenzi de livrare sunt cu Număr de Urmărire 3.Ne va livra articolele dvs. în 2 zile de lucru cât mai curând de compensare plata Termeni de vânzări 1. Vom pune juridice efort pentru a minimiza orice GST sau T. V. A. sau alte Taxe de Import. Cu toate acestea, orice impozit/taxă ar fi excluse din tarif. Vă rog să-mi permit V. A. T sau GST-te 2. Noi călduros aprecia feedback-ul dvs. pozitiv, și ne va lăsa feedback-ul pozitiv de la tine, ca vom finaliza tranzacția 3.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare 4. Ne promitem de fiecare produs va fi livrat, cu toate Acestea, de câteva ori, mai puțin de 0,5% din pachetele ar putea fi pierdut pe drum, Pentru aceste elemente,ne-ar plăcea să retrimită același produs sau restituirea 5. Noi călduros aprecia feedback-ul dvs. pozitiv, și ne va lăsa feedback-ul pozitiv de la tine, ca ne-am tranzacții complete Contactati-ne prețuim foarte mult de clienții noștri, astfel încât, pentru orice întrebări sau probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin E-mail sau Ali Mesaj instrument, suntem mereu aici oferirea de servicii pentru a vă Vom răspunde la toate mesajele dvs. ACUM! Suntem mereu aici pentru a vă oferi servicii pentru tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Metru
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Putere Maximă Per Canal Mai presus de 200W
Nume De Brand papri
Pachet Da
culoare 1 metru, 5 metri, 10meters
Tip Acasă Amplificator
Numărul De Model 1.0mm2
Canale 1

Produse similare