OkeyTech 5 Butoane Pentru Jaguar X XF XK XKR Noul Smart Key Remote Shell Intrare fără cheie Fob Shell Caz Carcasa+Lama Accesorii Auto

87.00lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Specificatii: Tip: Telecomanda Cheie Auto Pentru Jaguar X S-Type XF XK XR LOGO:NU Greutate: 60g Material: ABS+Metal Culoare:Negru Butoane: 5 Butoane Transponder Chip: nu Baterie: nu, nu putem oferi eticheta!!!

Aplicație: Pentru Jaguar X S-Type XF XK XR și alte modele, care este la fel ca imaginea noastră!

Caracteristici: 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate! Cel mai bun înlocuitor pentru rupt sau uzat tastele,sau mare pentru o cheie suplimentare. Caz-cheie și cheia lama numai. Nu electronice interne. Ia lama taie de lăcătuș locale/dealer. Observație: 1.Acest produs este un sistem complet de la distanță cu interior (de la distanță/electronice/transponder chips-uri) în interior. DAR FARA Baterii! 2.Transponder chip PCF7946.Vă rugăm să asigurați-vă că originalul de la distanță este aceeași. 3.Trebuie să program această cheie de la distanță în lăcătuș magazin. 4.Această listă vine cu netăiat cheie lama. trebuie să taie cheia lama în lăcătuș magazin . 5.Vă rugăm să comparați cheie lama și structura internă a vă asigura că se potrivește original cheie de la distanță.

1 x Cheie Shell

1.- Garanție de un an.

2.- Dacă elementul este defect la primire, poti cere la schimb una nouă, în termen de 7 zile de la data primirii (Cumpărător ar trebui să se întoarcă tot original si nedeteriorate elemente sub re-stare vandabile).

3.- Putem furniza gratuit servicii de reparatii termen de un an de la cumpărare. Pentru prima lună, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim( de la noi pentru locația dvs.); După 1 lună de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.

4.- După ce vom primi produsele returnate, va vom trimite înlocuite de cele în regim de urgență.

5.- Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau sub egida onu-condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe părți.

1.- Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Multumesc mult pentru timpul acordat.

2.- Vom pleca la fel de feedback după feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

3.- Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Tip De Unitate bucata
Butoane 5 Butoane
Dimensiune Original Car Key Case Size
Altă Parte Numărul Telecomanda Cheie Auto Pentru Jaguar
Schimb Numărul Parte JA-KS01
Personalizare Da
Numarul Parte Telecomanda Cheie Auto Pentru Jaguar X S-Type XF XK XR
Nume De Brand OkeyTech
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea China
Starea 100% de brand nou și de înaltă calitate
logo-ul NO
timp de transport maritim 1-3 zile
Utilizarea Telecomanda Cheie Auto Pentru Jaguar X S-Type XF XK XR
Greutate 60g/pcs
culoare Negru
R/C Funcție fără
Tip Telecomanda Cheie Auto pentru Jaguar X S-Type XF XK XR
Tip De Material plastic și metal
cip NO

Produse similare