Gros 380g/metru 210D Oxford Impermeabil Tesatura de Acoperire de Mobilier Masă Saci baldachin Corturi în aer liber Pânză Acoperită cu PVC

68.59lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Nume: Impermeabil 210D Oxford Tesatura

Lățime:147cm

Densitate: 210 D

Greutate: Aprox 380g/metru

Grosime: 0,2 mm

Cantitate: 1 metru

Materialul este Oxford tesatura

Potrivit pentru banchet/rochii de bal, rochii de domnisoare de onoare, perdele, lenjerie de pat, perne și general decor pentru nunti si evenimente, genti, umbrele, corturi, lenjerie de pat, perdele, fete de masa, fete de masa, pânză decorative

Alias: umbrela și Pânză de Cort

PU acoperite cu Tesatura cu PU de acoperire transparent de pe spate, din față și din spate sunt de aceeași culoare , care nu pot vedea opusul talpi, spate cu doua PU de acoperire, presiunea apei de mai sus 2000MM, super-rezistent la apa! Dacă aveți nevoie pentru a cumpara un mai bun efect de umbrire de izolare,ar fi mai bine să cumpere de argint acoperite cu tesatura

Costum pentru a face umbrela cort. Baldachin. Vărsat. Perdea de duș. Perdele. Șorț de manșetă. Sac cordon. Sac sac și alte utilizate pe scară largă!

De argint Acoperite cu Tesatura ,partea din spate este acoperit cu Pu și Argint, argint suprafață ca o oglindă, pot fi spălate, nu freca off argint, Acesta este cel mai bun de vară parasolar material. de presiune a apei mai mult de 2000 MM, super-rezistent la apa! Acoperite de argint la efectul de umbrire, și nu poate ajunge la 100% de umbrire

Costum pentru a face umbrela cort. Baldachin. Vărsat. Perdea de duș. Perdele. Șorț de manșetă. Sac cordon. Sac sac și alte utilizate pe scară largă!

PVC Acoperit cu Tesatura de acoperire din PVC transparent pe spate, presiunea apei de mai sus 2000MM, super-rezistent la apa!

Costum pentru fabricarea sacilor, cort, tent, garaj, urină pad, sort, maneci, canapea acoperire, rezistent la apa, umiditate-dovada pad, picnic în aer liber mat etc.!

Vă rugăm să citiți înainte de cumpărare

IMPORTANT

o). Elementul va fi declarat la valoare redusă pentru a ajuta cumpărătorii evita taxe de import. În cele mai multe cazuri, cumpărătorii nu vor fi impozitate de către autoritățile vamale. Dar vă rugăm să fie remarcat faptul că cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe de import și taxe locale dacă există.

b). Suntem lucrează din greu și inteligent pentru a îndeplini cerințele dumneavoastră. Dar dacă aveți orice problemă atunci când primesc coletul, va rugam sa ne contactati prin mesaj sau Manager de Comerț. Ne va primi înapoi la tine în 24 de ore și de a lucra cu tine până când sunteți mulțumit. Vă rugăm să NU deschideți disputa înainte de a comunica cu noi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
Lățime 147cm
Nețesute Technics Laminat
Stil Dobby
Caracteristică Rezistent la apa
Technics Țesute
Dimensiune 100*147cm
Tricotate Tip Warp
Tesatura Piele De Căprioară Tip 7364
Tip De Produs Alt Material
Model Filmate
Material 100% Poliester
Greutate 380g/meter
Tip Oxford tesatura

Produse similare