Lână lucrate manual Kilim minunat stil noptiera covor , masă de cafea living covor, decor de masă mat

345.18lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Nume:Kilim stil de covor

Material:100% lana

Dimensiune: 160 cm*230cm 80cm*120cm 120*160cm

La cumpărător

Multumesc pentru vizita magazinul nostru on-line.Dragi Prieteni, bine ati venit la magazinul nostru, va rugam sa consultați dimensiunea în primul rând, atunci când sunteți de cumpărare, deoarece china dimensiune este diferit cu Europa ca mărime. De asemenea, dacă nu există nici o dimensiune de informații în produse? descriere, va rugam sa ne contactati, va vom recomanda cea mai bună dimensiune pentru tine. Vă mulțumesc pentru înțelegere, vă mulțumesc!Dacă doriți să cumpere un lot de mărfuri, pls contactati-ne pentru a obține prețul de en-gros sau preț FOB.

1. Acolo va fi un pic de păr vărsat pentru noi produse din blană, care este cauzată în principal de tăiere și despicare în timpul prelucrării. Aceasta nu este o problemă de calitate pentru orice blana naturala toate produsele au acest fenomen.

2. Din cauza unor problema de iluminat s-ar putea să fie o mică diferență de culoare la anumite produse. Blana din loturi diferite poate provoca, de asemenea, ușoare diferențe de culoare

3. Blană noastre produse sunt în mare parte manual astfel încât o mică diferență în măsurători este inevitabilă

4.Cele mai multe dintre noastre de produse din blană sunt 100% blana naturala, unele dintre ele au un pic de miros de animal, după ce pune sub ventilat de o săptămână, mirosul va fi eliminat.

Transport

* Cele mai multe dintre ofertele noastre sunt promovate cu transport gratuit (țările selectate) prin HK post/China post, de obicei, Sub 1KG trimite prin HK post mai mult de 1KG de UPS/DHL .Vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda daca ai nevoie urgent de produse.

* Produsele sunt bine ambalate cu opp sac și cutie,ne-suport transport prin China post/HK post/UPS/DHL/FEDEX/EMS,vă rugăm să permiteți-5-20zile pentru a ajunge la.

* În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import,vom declara ca o ?cadou? cu o valoare mai mică,dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Plata

* Plata este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape.

*Escrow nostru este de preferat metoda de plata,vom accepta, de asemenea, diferite plăți de către T/T,Western union,Money gram și așa mai departe.pls contactati-ne în primul rând pentru a confirma prefera mod.

Retur si Schimb politica

* Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare,dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit ,puteți returna produsul la noi în ea?s original condiion pentru o rambursare sau un schimb.Înainte de discuții-ne înapoi la articol,vă rugăm să ne contactați pentru detalii returnare și schimb de instruire.Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele.

Feedback politica

* Vom oferi feedback pozitiv după ce plata este primită,Pentru a promova un sănătos Ali comunitate,sperăm că vă va face același lucru pentru noi.Vrem să înțelegem că avem valoare, client service enorm.Dacă ai vreo nemulțumire,vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema înainte de a ne lăsa un feedback negativ.Suntem siguri că există întotdeauna o soluție și sigur nu vrei un feedback-ul rău să fie în cazul în care tranzacția se încheie.

Note

* Se amestecă scopul de bun venit,OEM scopul de bun venit.

*Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom răspunde cât mai repede.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 5.0kg (11.02lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Numărul De Model 26326
Utilizarea Dormitor,Rugăciune,Decorative,Hotel,Baie,Casa
Se Spală Stil Spălare De Mână
Loc camera de zi
Model Tip Geometrice
Technics sculptate manual
design Kilim
Material 100% LÂNĂ
Stil Pastorală
Dimensiune 1600mm x 2300mm, 200X290CM, 60X110CM
Forma dreptunghi
orientul mijlociu stil covor persan
Modurile de Vânzare bucata
Caietul de sarcini 1600mm*2300mm
Decorare Stil Stil American
dimensiune mare masă de cafea covor 200*250cm sol mat

Produse similare