SHAUNA Femei de Moda Ochi de Pisică Rama de Ochelari Doamnelor Populare Anti-Raze Albastre Lentile UV400 Ochelari de vedere

30.20lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Vom trimite articole în termen de aproximativ 2-5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Costul de transport nu include taxe de import, iar cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Vă mulțumim anticipat pentru timpul acordat și sperăm că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și serviciul nostru.Vă rugăm să vă rugăm să ia un minut să ne lase feedback-ul pozitiv.

Orice problemă, vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a părăsi un feedback Negativ ca vom face tot posibilul pentru a rezolva problema de a satisfactia dumneavoastra. Toate produsele din magazinul nostru pot fi amestecate! Orice Anchetă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, Multumesc din nou!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.06kg (0.13lb.)
Tip De Unitate bucata
Material Cadru Plastic
Obiectiv Vino cu non-putere demo obiectiv
Accesorii Ochelari Rame
Gen Femei
Numărul De Model SH5455
Model Tip Solid
Tip De Element Accesorii Ochelari
Nume De Brand SHAUNA

Produse similare