Moda de Toamna pentru Copii Baieti Dans Hip-hop Îmbrăcăminte Hanorace Imprimate Tricou+Vopsea Punct de Graffiti Blugi Costume Copii mici Îmbrăcăminte Sport

60.64lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Dimensiuni Lungime Bust Mâneci lungime Pantaloni Hip Sugerează vârsta de 7 40 30 36 54 33 3T 9 42 31 38 56.5 34 4T 11 44 32 40 59 35 5T 13 46 33 42 61.5 36 6T 15 48 34 44 64 37 7T

vă rugăm să verificați adresa dvs. înainte de a finaliza plata .dacă doriți pentru a face orice schimbare,vă rugăm să cantact noi ACUM,sau va vom trimite produsele la adresa-ai lăsat pe ordinea de informații numai.

Acceptam plata pe Vilatudor.ro numai!

Acceptam plata pe Vilatudor.ro numai!

Pe App, puteți utiliza urmați metode de plata:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Echilibru, QIWI, Boleto, iDeal,

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Transfer Bancar, Webmoney, Yandex.Bani, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, TEF, iDeal, Giropay, Sofort Banking, Carte Bancaire (Carte Albastră), Przelewy24, SMS-uri de Plată în Rusia (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Plata în Numerar (Euroset, Syvaony, rusă Post), și Vilatudor.ro Buzunar.

Schimb este acceptată în termen de 30 de zile de la cumparator la primirea coletului. (Cu excepția contrived damagement sau misusage).100% banii înapoi Garantat!

Toate produsele vor fi testate în proporție de 100% înainte de livrare.Dacă elementul este defect de prelucrare de timbre,Cumpărătorul are până la 30 de zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou.Toate taxele de transport pentru produsele returnate vor fi plătite de către cumpărător,vă Rugăm să ne contactați pentru o adresă de retur.

Am plecat de feedback-ul pozitiv pentru tine de la primirea de plată. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, feedback-ul pozitiv și 5 Scor DSR este foarte apreciat. Vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau 1 punct, 2 puncte scăzute DSR sau deschide orice dispute pe Vilatudor.ro, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice probleme și vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Dacă orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul Vilatudor.ro Messange ,Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat. Vă rugăm să permiteți-1-2 zile lucrătoare pentru ca ne-a răspuns.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.65kg (1.43lb.)
Tip De Închidere Pulover
Material Bumbac
cuvinte cheie 1 Pentru copii Costume Sportive
cuvinte cheie 5 tricou +blugi pantaloni/fusta
cuvinte cheie 3 fals două piese seturi pentru băieți
cuvinte cheie 8 haine sport
Lungime maneca(cm) Plin
Maneca Stil Regulat
cuvinte cheie de 10 bumbac haine casual
Tip De Element Seturi
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
cuvinte cheie 2 copilul costume casual
cuvinte cheie 9 scrisori de imprimare de îmbrăcăminte
Nume De Brand preax
Guler Cu glugă
Numărul De Model ELL17082222
Îmbrăcăminte De Tip Haina
Numele Departamentului Copii
Stil Casual
cuvinte cheie 6 copii Facultate vânturi seturi
cuvinte cheie 4 copii haine de bumbac
Gen Baieti
Copilul NE-a Dimensiune 5T, 6T, 7T, 3T, 4T
cuvinte cheie 7 haine copii baieti
Model Tip Print

Produse similare