100buc ochelari de IPL beauty ochelari de protectie Laser roșu hoton Culoare lumină 200-1200nm spectrul de absorbție continuă

452.13lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Despre picătură de transport maritim

Bine ati venit picătură de transport maritim ,noi nu va include orice informații despre vânzător și de preț în pachet,astfel încât vă rugăm să nu vă faceți griji despre asta.Și știm că rapid de transport maritim este foarte important pentru tine,deci, de obicei, va vom trimite pachetul în termen de 24 de ore după ce vom primi plata de la tine.

Despre declare valoarea

De multe ori,vom face mică valoare declareation pentru a vă ajuta să evita plata impozitelor .de obicei, vom declara mai puțin de 10 $pentru cele mai multe pachetului, cu excepția comenzi mari.Desigur, puteți lăsa un mesaj pentru a ne cât de mult valorile declarate este OK pentru tine.

100buc ochelari

Foton ( IPL ) ochelari de protecție este PC-ul material și lumina de absorbție materiale ( în special metale rare compus nano materiale ) sinteza eficientă ochelari de protecție . Siguranța performanța optică a satisface pe deplin standardul European EN207A1:2002 . IPL ochelari este un profesionist ochelari de protecție concepute pentru lumina intens pulsata pistrui , albire , de licitație culoarea pielii , îndepărtarea părului , și realizarea de lumină inhibiție în 200-2000nm întreaga gamă de lungimi de undă . IPL ochelari folosind design ergonomic , potrivit pentru fata din Asia , bine închis , dinamic, aspectul de moda , de ansamblu PC material , mai ușor , mai rezistent , anti-impact , este combinația perfectă de moda și de protecție . Eagle Pereche IPL ochelari de protecție, folosind absorbția tip de protecție . Adaos de nano materiale importate din Australia și speciale de undă de absorbție . Deci are următoarele avantaje: 1 , sursa de lumina nu este selectivă , poate de protecție de siguranță de toate tipurile de reflexie difuză de lumină ; unghiul de incidență de sursa de lumină nu este selectivă , dar plină de protecție specifice trupa laser și efectul de orbire . 2 , o rată mai mare de atenuare ; 3 , suprafața nu se teme de uzură , chiar dacă nu există un zero , nu afectează siguranța de lumină; 4 , lumina de răspuns rapid . Protecția eficientă a 200-2000nm foton , păstrând doar o mică parte din lumină ca un inofensiv medic respectate de către .

Avantaje:

Nu selectivitate pentru sursa de lumină, poate de protecție de siguranță de toate tipurile de reflexie difuză de lumină; unghiul de incidență a luminii sursă nu este selectivă, dar plină de protecție specifice trupa laser și efectul de orbire.

O rată mai mare de atenuare;

Suprafața nu este frică să poarte, chiar dacă nu există un zero, nu afectează siguranța de lumină;

Lumina de răspuns rapid

Descriere

gama de lungimi de undă: 200-2000nm

Material PC și lumina de materiale fonoabsorbante

E lumina instrument de frumusete unhairing, pistrui, acnee operator este necesar.

IPL photorejuvenation operator de echipamente necesare.

Multi-funcția de E lumină instrument de frumusete operator este necesar.

OPTA optice instrument de frumusete operator este necesar.

Lista de ambalare :

100buc ochelari

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Greutate Pachet 3.0kg (6.61lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 30cm x 30cm (7.87in x 11.81in x 11.81in)
Numărul De Model Albastru
Nume De Brand ZOHEYONER

Produse similare