Nici un cadru de Recoltare livada DIY digital Pictura De Numere Vopsea pe bază de Acril De Numere de Ulei de poze Pictura Pe Panza Pentru Decor Acasă

34.20lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Subiecte : digital pictura de numere Dimensiuni:

40cmX50cmX1Pcs Culoare : Multi-Color Functii : Decorative Tip : de Mână Pictat Materiale : pictura pe panza Caracteristică :

DIY de mână Pictat pictura digitală

Cu foarte concavo-convexe tăierea Spațiu se Potrivesc : Dormitor , Camera de zi , Magazine/Cafenele , Cameră de Studiu , Birou , Sufragerie , Bucătărie , Baie Pachet : 1 buc/Set imagini de numere,

FINAL PICTURĂ ÎN ULEI EFECT SHOW

Observa te rog: Exista 2 tipuri de pictură pe pânză(1, canvas pânză; 2, pânză de bumbac), similare efect de pictura. Vom face aleatorii de livrare. Dacă aveți o cerere cu privire la material , vă rugăm să ne lăsați un mesaj la comanda , va vom trimite potrivit specificate material.

Va putem oferi:

Fara rama, pictura și cu ramă de tablou. La tablou este de BRICOLAJ cadru de lemn:

Politica de retur:

-Toate produsele noastre au fost verificate și ambalate în condiții bune,în cazul în care elementul le-ați comandat este defect,vă rugăm să contack noi în primul rând.

-În cazul în care ați primit un produs defect,clientul are până la 3 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.

-În cazul în care a primit diploma de element greșit,elementele trebuie să fie returnate în original și neutilizate condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare,noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii,

-Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita,în timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect,nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere

-În acest caz,vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația,satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Client satisfactor:

Nu ezitați să ne contactați oricând înainte și după achiziție;ne sunt hotărât 100% satisfacție a clienților.Ne-am întors angajamentul nostru cu super servicii.

Vă rugăm să rețineți:

În scopul de a asigura reveive comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import,vom declara ca un cadou cu o valoare mai mică,dacă orice taxe de import de taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

ai nevoie asigurați-vă că vă oferi corect adresa de livrare si tel,toate bunurile vor fi livrate la adresa indicată de tine

de obicei, vom folosi ePacket sau china post air mail pe care o alegeți,și mostlly vom freeshipping pentru tine,ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 50 de zile,Deliery timp depinde de destinație și de alți factori,aceasta poate dura până la 60 de zile.

dacă aveți nevoie de o modalitate rapidă,aveți nevoie pentru a alege EMS,TNT,FEDEX,UPS și așa mai departe,toate acestea sunt expres companii,și va folosi mai puțin timp pentru a-ți mâna.

-Noi Vindem Doar 100% Pictat Manual, Pictură În Ulei.

-Ne mândrim cu munca noastră. Ocazional, din cauza vremii nefavorabile condiții de vopsea de ulei folosim durează mai mult să se usuce decât ne-am aștepta. În scopul de a se asigura că pictura ajunge la tine într-o stare impecabilă, ne va lasa pictura uscat câteva zile în plus, creșterea timpului de procesare. Vă asigur că pictura este în valoare de așteptați.

-Ne străduim să reproducă picturile tale preferate cat mai precise, cu toate acestea, din cauza naturii originale a operei de artă, variații unice va avea loc de la o piesă la alta. Vă rugăm să rețineți că setările de calculator poate provoca o ușoară diferențele de culoare între pictură și fotografie de produs afișat.

-Dacă sunteți interesat de produsele noastre,vă rugăm să ne e-mail.Vom cita prețul cu ridicata și răspunde asap.

-Vă urez bun venit să ne contactați pentru a discuta în detalii!Deja suntem încântați să vă servească în orice moment.

Vă rugăm să rețineți: În scopul de a evita cadru deteriorat în timpul transportului, va vom trimite DIY cadru, același preț ca înainte.

Draga Rusia Prieten,

Potrivit Rusiei politică, toți cumpărătorii trebuie să ofere numele complet, În scopul de a face primiți produsele fără probleme, vă rugăm să ne oferi numele complet atunci când plasați o comandă. Multumesc.

Dacă nu oferi numele complet, care te face să nu pot primi bunurile de la oficiul poștal la ultima, nu vom permite responsabilitate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 50cm x 10cm x 10cm (19.69in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Baza De Sprijin Bumbac
Stil De Pictură pictate manual de unul singur
Mediu Acril
Material Bumbac
Pictura Technic diy digitală, pictură în ulei
original No
Numărul De Model pictură digitală imagine de numere
Technics Pictate Manual
Caligrafie și pictură Dimensiune 40x50cm(16x20inch)
Subiecte Încă de viață
Stil Pastorală
Cadru No
Model pictate manual, pictură digitală
Tip Picturi In Ulei
Forma dreptunghi
Dimensiune (Inch) 40x50cmx1 nici un cadru, 40x50cmx1 cu cadru
Caligrafie și pictură tip Panza Pictura
Nume De Brand YKXLLW
Modul cadru Neînrămate
Materiale vopsea pe bază de acril pictura pe bumbac, perie de nailon

Produse similare