Itead Sonoff LEA 10A/16A Temperatură Și Umiditate Senzor de Monitorizare WiFi Smart Home Comutator de la Distanță Inteligent Modificat Piese

23.98lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Privire de ansamblu

Sonoff TH10/TH16 este un Sonoff versiune smart switch care poate monitoriza și setați temperatura și umiditatea prin APLICAȚIA eWeLink. Doar ca numele indicat, noua versiune Sonoff LEA dispozitivul suportă două alimentare caietul de sarcini: 10A sau de 16A. Acesta susține presetate de temperatura si umiditate, atunci când temperatura și umiditatea mediului se încadrează în interval, automat se va activa sau dezactiva dispozitivele conectate. Dispozitivul suportă conectarea a trei tipuri de temperatură și senzor de umiditate. De fapt, Sonoff LEA 10/16 poate lucra ca un Sonoff când, fără conectarea la senzori. Dar în comparație cu Sonoff, Sonoff TH10/TH16 este mai sigur, mai puțin de radiații și în dimensiuni mai mari, ușor de funcționare. Cel mai important, cu sprijinul mai recente ewelink aplicație, puteți crea lanțuri de simple declarații condiționale(Inteligent Scenă). Acest lucru înseamnă că puteți folosi Sonoff TH10 sau Sonoff TH16 cu temperatură și umiditate senzori (AM2301, DS18B20, DHT11) pentru a colecta date de temperatură, în timp ce temperatura de date pot fi partajate cu unele ITEAD dispozitive inteligente de origine(Sonoff, Sonoff RF, Sonoff SV, socket inteligent) în contul dvs., astfel alte dispozitive înființat o situație de temperatură pentru a porni/opri aparatele conectate. Acest dispozitiv este perfect pentru a lucra cu ventilator electric, aer conditionat, umidificator, inteligent rezervor de pește, sistem de udare.

Caracteristici:

Acceptă 90~ 250V AC de intrare

Suport max 10A /16A intrare

Putere: 2200W(10A) /3500W(16A)

Sprijin rapid configura SSID-ul și parola de conectare prin intermediul APP

Suport automat se conecteze la server, înregistra și actualiza informații de stare.

Suport dispozitiv de urmărire statutul și în timp util de control de la distanță prin intermediul APP

Suport pentru stabilirea numărătoarea inversă, singur și repetă sarcinile de sincronizare

Suport în timp real de temperatură și umiditate afișarea

Suport 3 temperatură și senzori de umiditate (AM2301, DS18B20, DHT11)

Suport presetate de temperatura si umiditate pentru a activa/dezactiva

Grup de suport management, scena, inteligent scena

Notă: Am personaliza o interfață pentru Sonoff TH10/TH16 să se conecteze cu ușurință cu senzorul, doar plug and play. Rețineți că senzorul ar trebui sa fie plug înainte de putere, nu conectați sau deconectați senzorul de la putere în stat. senzorul poate lucra în apă. Sonoff TH10/TH16 vin fara cabina. Oricum, am privde model 3D pentru cabina, puteți descărca și imprima cu marele nostru industriale SLA servicii de tipărire 3D.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Compatibilitate Toate Compatibile
Nume De Brand SONOFF
Interval de temperatură de funcționare -40 ℃ - 125 ℃
Starea de Asamblare Aproape Gata
Camera Echipat No
Funcția Monitoriza temperatura în timp real și humidit
Numărul De Model SONOFF-LEA

Produse similare