1.61 Asferice Lentile Fotocromice ochelari de Soare Lentile cu Grad Singură viziune Photogray baza de prescriptie medicala RX lentile pentru miopie

141.30lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii

Descriere produs


Lentile caietul de sarcini: 1.61 Fotocromatică HMC Radiații UV-400 de protecție CR-39 rășină lentile

Caracteristică: Anti-radiatii, anti-glare, anti-reflexie, anti-zero

Dioptrie gama: (SPH: 0 ~ -800;CIL: 0 ~ -2.00)

Notă: Special dioptrie și presbyopic/lung cu deficiențe de vedere trebuie să personalizate, personalizate de timp este de 3-7 zile, aditionala personalizate costul este USD10.00 per pereche.

Schimba din cer acoperit de întuneric în aer liber, Clar ca un obișnuit obiectiv clar în timp ce în interior și pe timp de noapte Bloc de 100% de nocive ale soarelui UVA si UVB, Reduce efectul de orbire si previne ochii obositi Disponibil în Gri sau Maro Compatibil cu cadru de conducere branduri și stiluri

În scopul de a face un cadru perfect pentru a se potrivi pentru fata ta, trebuie să știi de măsurare și PD, vă rugăm să ne comunicați următoarele: Aceste 3 puncte, avem nevoie să știm pentru a face lentile: 1). Dioptrie: stânga = (-5.00), dreapta = (-5.00) ------- acesta este un exemplu de referință. 2). Pentru PD: (elev distanță, distanța de la centrul de la ochiul stâng la centrul de ochiul drept), Dacă acesta e un inconvenient pentru a merge la magazin de optică sau de spital, puteți măsura de mai multe ori de unul singur, verificați următoarele fotografie și e foarte clar pentru a vedea dimensiunea: 3). Astigmatismul : Dacă ochiul tău au astigmatism, vă rugăm să furnizați puterea de astigmatism și axa.

Puteți adăuga o pereche de lentile pentru corpul tău, vă rugăm să ne trimiteți Rx pe care le puteți scana sau fotografia, mersi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 18cm x 9cm x 6cm (7.09in x 3.54in x 2.36in)
Tip De Unitate Pereche
Lentile De Material CR-39
Acoperire HMC
Tip De Element Accesorii Ochelari
Accesorii Ochelari Lentile
Nume De Brand langford
Gen Femei
Numărul De Model 1.61 bianse

Produse similare