2016 Nou Vid Geanta de voiaj 4buc Transparent de Frontieră Pliabil foarte Mare Comprimat Organizator Pungi de Depozitare economie de Spațiu de Etanșare

12.60lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


2016 Nou Vid Geanta de voiaj 4buc Transparent de Frontieră Pliabil foarte Mare Comprimat Organizator Pungi de Depozitare economie de Spațiu de Etanșare Descriere: de Brand Nou și de Înaltă calitate rezistent la apa 4 dimensiuni mixte. Pachetul de Listare: 4 * Sac de Depozitare 4 dimensiuni diferite amestecate. Dimensiune: 50*40 cm, 40*28cm, 28*20 cm, 15*10cm.

Bună ziua, clienții mei. Am alerga la magazin tot de mine, voi încerca meu cel mai bun pentru a servi toate de tine. Anul Nou chinezesc se apropie. Vom avea o vacanță lungă din Februarie 1 la 26. Toate comenzile noastre de vacanță în timp vor fi livrate după lunile Februarie 26, vă rugăm să fie răbdare să-l aștepte. Culoare Nepotrivire Diferențe de culoare poate cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor,iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil. Feedback-ul satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați pozitiv feed-back și de 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate mulțime (4 piese/lot)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Material Plastic
Numărul De Model BG004
Forma Trei-dimensional Tip
Aplicabile Spațiu Garderoba
Tip Saci De Depozitare
Produs Pânză
Utilizarea Călătorie
Model Trei-dimensional Tip
Caracteristică Eco-Friendly,Pliante
Clasificarea Vid Comprimat Sac

Produse similare