Calitate de Top de Vara Copii Haine pentru Copii T-Shirt Boys Girls T-shirt Short Sleeve Shirt Bumbac Desene animate Brand Copii Sugari Topuri

22.49lei

Adauga la lista dorintelor

Topuri & Tricouri

Descriere produs


Vânzare fierbinte de Vară din 2016 de Bumbac 100% pentru Copii T-Shirt Copii Băieți Fete Tricou Maneca Scurta Tricouri Copii Topuri Desene animate Hainele Copilului

Notă: 1 vă Rugăm să consultați Dimensiunea Șablon, de a cumpăra cu atenție, vă mulțumesc 2 Manuale de măsurare poate fi de 1-2cm abatere 3 culoarea de obiect poate fi un pic mai deschisa sau mai inchisa decat poze de Ambalare: 1buc Drăguț T-Shirt Vom accepta doar Alipay(Escrow) .

Vă rugăm să acorde o atenție faptul că taxele de import,impozite și taxe nu sunt incluse în elementul pirce sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara'scustoms birou pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Ne bazăm pe Vilatudor.ro reputație și client satifaction pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.Vă rugăm să ne lăsați un comentariu pozitiv si rating de 5 stele, dacă te mulțumit cu bunuri și servicii.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ sau netural feedback-ul,vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Multumesc foarte mult pentru cooperare în avans!! Elementele vor fi livrate în termen de 1-2 zi lucrătoare după plata finalizate sau eliminate.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.

Produsele sunt expediate prin China Post airmai.

Ca sezonul de vacanță,va dura aproximativ 20-40 zile lucrătoare de la livrare.Poate dura chiar mai mult timp din cauza mai putin frecvente de avion de inspecție și de peste graniță. 1.Dacă elementul este defect,vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile după ce ați primit.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală,în scopul de a de calitate pentru o restituire sau de schimb de bunuri.

2.Cumpărătorii sunt responsabili pentru se întoarce de transport maritim, costurile în orice circumstanțe.Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsele. Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 24 de ore.

Nostru norml de afaceri oră este de luni până vineri de la 9AM la 6PM Beijing Timp.Toate e-mailurile un ordinele NU vor fi procesate în timpul weekend și de sărbători.

Orice întrebare sau problemă,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați imediat,vă vom răspunde în primul timp.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 2cm (7.87in x 5.91in x 0.79in)
Model Tip Desene animate
Nume De Brand Iubite Înger
Material Bumbac
Copilul NE-a Dimensiune 18M, 24M, 3T, 4T, 5T, 6T
Stil Moda
Lungime maneca(cm) Scurt
Topuri De Tip Tees
Tip De Element Topuri
Guler O-Gât
Numele Departamentului Copii
Numărul De Model AIA153
Gen Unisex
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Îmbrăcăminte Lungime Regulat

Produse similare