G7th G 7 Newport Ușor Capo Toate cele 6 modele Acustică, Chitară Electrică Clasică Capotraste

108.96lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


G7th Ltd din Leicester, Anglia, este un producător de chitara capii. Prima G7th "Performanta" capo a fost lansat în aprilie 2004. Capii au câștigat numeroase premii pentru design de capo, Jucători de Atribuire și multe alte distincții.

Capo Informații Newport (șir de oțel de argint)

De la lansarea companiei în 2004, G7th a ridicat în mod repetat bar în capo proiectare și dezvoltare.

Introdus în 2011, G7th Newport capo marcat un progres important în evoluția unei existente capo design, eliminarea unor probleme inerente, și luând styling la un nivel cu totul nou.

Newport capo este un flip maneta de design, în cazul în care brațul inferior fixează capo la gâtul chitara printr-un centru de cam. Este simplu și eficient.

Acest design de multe ori costume de jucători care preferă să reglați tensiunea lor capo cu un buton rotativ de reglare. Este potrivit în special pentru instrumentele care sunt problematice pentru a utiliza cu un capo, cum ar fi chitare cu o acțiune de mare și 12 corzi chitare.

Newport capo-a îmbunătățit design existente în mai multe domenii.

De ce aș cumpăra G7th Newport Capo? Garanții Tonul și protejează gâtul tău

Ca pe toate G7th capii, inert silicon înfășurați în jurul valorii de cauciuc și interne G7th caracteristici de design elimina izolare de sunet și pentru a evita metal pentru lemn de contact de pe gâtul chitarei. Mai rapid și mai ușor de utilizat.

Puteți face cu ușurință ajustări fine la tensiune în timp ce Newport capo este blocat în poziția - nu trebuie să-i elibereze, pentru a regla și reatașați. De asemenea, este full-lungime de cauciuc înseamnă că nu trebuie să reglați înălțimea capo înainte de blocare. Greutate mai ușoare și mai mici de profil

Mai puțin intruzive pe gât chitara, nu interferează cu mâna.

Alegerea G7th înseamnă mai puțin timp poziționarea capo și revenirea la chitara ta. Foarte bine pe scenă și în studio! Veți obține să se concentreze pe muzica ta, nu pe capo.

Modelul A Explicat:

Argintiu, Negru, Aur 18k-Placă = pentru chitară acustică/electrică

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 12cm x 2cm (7.87in x 4.72in x 0.79in)
Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model Newport
Tip Capo
Nume De Brand G7th

Produse similare