Dans Preferat Negru Cu Paiete, Dantela Femei Liric Dans Costume Balet Costume De Dans Persoană Cu Experiență Și Performanță Costum De Dans

137.26lei

Adauga la lista dorintelor

Etapa & Dance Purta

Descriere produs


Dans Preferat este o fabrica de provizii balet, toate tipurile de costume de dans și costume din 2009.

Colectia noastra de Copii costume de Dans sunt pentru balet, jazz & robinet de Dans. Toate sunt de înaltă calitate și design unic, cu diferite țesături și decorațiuni.

Articol Nr.: 17313 Dans Preferat Negru Cu Paiete, Dantela Femei Liric Dans Costume Balet Costume De Dans Persoană Cu Experiență Și Performanță Costum De Dans

Dimensiuni disponibile:

Copilul dimensiune: XSC, CS, MC, LC, XLC, XXLC

Mărimea adultului: SA, MA, LA, XLA, XXLA Ambalare: în Cazul în care cumpărătorul alege EMS shipping fel, vom trimite tutu într-o cutie de carton care vor să păstrați în condiții de balet în formă. În cazul în care cumpărătorul alege China Post Aer Înregistrat Mail sau ePacket (doar NE cumpărătorul poate alege această metodă de transport maritim) , tutu va fi ambalate într-o pungă de plastic și costul de transport va fi mai mic decât EMS.

Datorită unor costume de dans sunt in stoc, este foarte important de a plasa comenzi înainte de timp. În "momentele de vârf" (sfârșitul lunii Martie-iunie, și la sfârșitul lunii iulie la începutul lunii decembrie) ordinele ar putea avea nevoie de timp suplimentar, din cauza volumului mare de munca am experienta. Ne recomanda clientii nostri pentru a comanda cel puțin 25 la 40 de zile înainte de performanță. Există o vacanță de Anul Nou Chinezesc, de obicei, la mijlocul lunii Jan până la sfârșitul lunii Februarie, deci pentru 2 luni înainte de care aveți nevoie pentru a utiliza balet.

Dvs. rating de 5 stele este afirmarea și încurajare pentru toate eforturile noastre din muncitori și personalul. Mult mai apreciat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 40cm x 30cm x 30cm (15.75in x 11.81in x 11.81in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Numărul De Model Șaptesprezece mii trei sute treisprezece
Material Spandex
Dans De Tip Balet, Contemporan si Lyrica rochie
Dans De Clasificare Costum de balet, doamna balet tutu balet rochie Liric rochie
Gen fata
culoare Negru
Dimensiune XSC, SC, MC, LC, XLC, XXLC, SA, MA, LA, XLA, XXLA
Nume De Brand Dans Preferat

Produse similare