30pcs / lot , Sclipici Metalic Unicorn bentita,Pentru Fete Și Copii DIY Simțit Corn de Unicorn banda de Susținere accesorii de par DIY

71.74lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii

Descriere produs


1>.Material : lucios 2>.Culori: ca imagine de culoare 3>. moq este de 30 buc/ lot , poate mixte de culoare și cantitate .

Vom păstra adăugarea de NOI CULORI!!!

Pl notă:

FAQ

1>aș Putea pentru mai puțin de 2 pc-uri sau mai multe 2 buc ajunge la 30 buc/lot ?

Da , acesta este disponibil , vă mulțumim.

2>Pot comanda alte culori?

Da,puteți alege dintr-o diagramă grafice,înainte de a plasa comanda,vă rugăm să ne contactați în primul rând

3>Pot schimba dimensiunea?

Da,putem face mai mari sau mai mici în funcție de solicitările dumneavoastră,înainte de a plasa comanda,vă rugăm să ne contactați în primul rând

4>Nu-ți citat include costul de transport maritim?

Da,este transport gratuit

Pls rețineți că, ca mai jos :

1. La ePacket post au anula canal verde ,iar piesa informație va actualiza încet, aproximativ 10 -- 48 de zile poate ajunge la statele UNITE ale americii . Deci pls notă înainte de a plasa o comanda .

2 . Sau , puteți alege DHL . Alte , pentru suma totală de aproximativ $120.00 poate transport gratuit pentru statele UNITE ale americii , MULTUMESC .

3. Dacă ați primit pachetul , au probleme, pls contact cu mine în primul rând , nu deschide disputa , care va avea efect negativ asupra vânzător magazin , sperăm că veți putea să înțelegeți amabilitate , mersi .

ALTE ELEMENTE:

Transport

o.Ne-transport toate elementele noastre la nivel mondial în termen de 48 de ore de către EMS/DHL/ sau China post/Hongkong Post

Transport modalitate de Livrare Ori ePacket 10-48 zile lucrătoare EMS 5-9 zile lucratoare DHL 3-4 zile lucratoare b.Uneori poate dura până la 30 de zile lucrătoare dute stricte de Control personalizat. c.Prețul nostru nu include taxele,TVA sau alte taxe ascunse.Pentru a-ți plăti impozitul minim,vom declara ca"cadou"cu valoare scăzută.

Reveni .Pentru orice motiv,nu sunteți mulțumit cu obiectele,nu ne accepte retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce primiți articol și veți întreprinde costurile de returnare,vom procesa cerere de rambursare în termen de 2-5 zile după ce vom primi returnat. Dacă elementul este defect,vă rugăm să ne spuneți imediat pentru înlocuirea sau repararea.Dacă înlocuirea nu este disponibil,atunci o rambursare va fi emisă cu originalul metodă de plată.

Feedback-ul .Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 Stele pentru Articol așa cum este descris și de Comunicare și viteza de transport maritim . .Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ,va vom oferi o mai bună serive.

Contactati-ne

Ne puteti contacta prin lăsându-ne un mesaj pe Vilatudor.ro sau e-mail-ne.

.Putem răspunde e-Mail în termen de 24 de Ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate mulțime (30 piese/lot)
Numărul De Model jt
Material Poliester
transport 10--48 de zile de ePacket
Tip De Element Articole pentru acoperirea capului
MOQ 30 BUC/ LOT
Stil articole pentru acoperirea capului bentita
Gen Fete
Ambalare ambalare în condiții de siguranță
Numele Departamentului Copii
Dimensiune 5-6CM
Tip Benzi
Utilizare clip de păr /păr de prindere /susținere
Model Tip Solid
culoare ca Imagine
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
calitate Mare

Produse similare