FOTGA Slim fader ND 77mm filtru variabil reglabil de densitate neutră ND2 la ND400 pentru DALR camera DVD DC

65.16lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Citiți înainte de Cumpărare:

1. Dacă pachetul nu ajunge în 60 de zile (Federația rusă în 90 de zile),pls contactati-ne fara conflict ,vom fi acolo pentru a vă ajuta până când veți găsi coletul, noi vom rezolva cu nostru cel mai bun !

2. Vă rugăm să verificați cu atenție cu descrierea produselor detaliu înainte de a-l loc !

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele atunci când îl obține, pls nu ezitați să ne contactați fără dispute, am putea accepta returnarea !

4. En-gros este acceptat. Puteți să adăugați elementele pe care vă place în coș și de a plasa o comanda cu un ordin notă, si va vom oferi un pret mai bun !

FOTGA 77mm Slim fader filtru ND variabil reglabil de densitate neutră

ND2 la ND400

Introducere: Densitate Neutră (ND) filtre pot reduce intensitatea luminii, fără să se modifice semnificativ culoarea. Clasic filtre ND au diferite f-stop de reducere numere și de transmisie astfel generate pot fi aplicate pentru diferite condiții de fotografiere, cum ar fi portrete, căderi de apă, etc. La Fotga ND Fader este un compact all-in-o singură variabilă de densitate neutră fader filtru care reglează cantitatea de lumină reducere cu doar o răsucire a încheieturii. Indicele urme pe filtru sa stii exact cantitatea de reducere dintr-o privire. Oferindu-vă clar și precis focuri în funcție de densitatea pe care îl utilizați. Caracteristică: - densitate Neutră poate fi ajustat de la ND2 la ND400.Este ușor de creat diferite de densitate neutră prin rotirea inelului fron 2-8 stopsl. - Se aplică viteza obturatorului în lumina puternică a soarelui de expunere. - Deschidere mare este disponibil pentru a crea o profunzime de câmp cu ușurință. - Potrivit pentru ecranul dinamic,cascade,cursuri de apă,valuri,etc. - Indicele de semne pe marginea filtru pentru exace de ajustare. Caietul de sarcini: Înapoi fir ( de la Obiectiv):77mm Fața fir (pentru filtre):82mm (mai Mare fata de fir, pentru a evita vignetarea) Pachet inclusiv: Fotga 77mm fader filtru x 1 (In ambalajul original)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Nume De Brand FOTGA
Tip filtru de densitate neutră
Pachet Da
Numărul De Model 77mm

Produse similare