Printesa lolita dulce fusta BOBON21 Lattice model de dantela ciuperca Două rânduri de butonul de decor O linie de fata Dulce B1407

161.69lei

Adauga la lista dorintelor

Funduri

Descriere produs


Draga printesa, anul nou Chinezesc este în jurul valorii de colț,vă rugăm să observați că China post center va fi restul de 2018-2-12 până 2018-2-26 , vă sugerăm să utilizați EMS sau DHL dacă sunteți într-o grabă,sau vă rugăm să ne ajuta pentru a prelungi timpul de expediere pentru mai multe 20zile de mai jos,va vom trimite URGENT ,multumesc http://help.Vilatudor.ro/extend_shipment_date.html Suntem atât de recunoscător pentru a vă anunț că NU avem.2 cumpărături magazin de specialitate pentru lolita pantofi și genți de mână ,suntem într-adevăr cu nerăbdare să vină și să aibă o experiență de cumpărături frumos Am transport gratuit prin China post e-mail sau epack despre elementul pe care-l singur in greutate nu este de peste 0,5 kg atunci când scopul este de peste $50 și peste 3 elemente,deoarece internaționale taxa de transport este scump, în funcție de greutate,așa că încă mai poate reduce ceva reducere daca comandati peste 1 element . Vă rugăm să comandați articole de activități prin apăsarea "plateste acum",dar nu apăsați parola pentru a termina de plată,atunci putem găsi scopul în sistem și de a schimba prețul pentru tine ,atunci va vom contacta pentru a verifica și să plătească,vă mulțumesc foarte mult.

Transport

China Post Air Mail este ieftin, dar mai lent.În mod normal, este nevoie de 10-25working zile,dacă sunteți într-o grabă,vă rugăm să alegeți EMS:7-10 zile,sau DHL:3-5 zile.

Despre impozitul

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Dar putem marca coletul ca un CADOU sau să declare o valoare scăzută pentru a evita taxa.

Politica De Returnare

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu punctul nostru,vom accepta returnarea în termen de 30 de zile. Returnning costul este responsabilitatea cumparatorului dacă nu există nici o problemă cu privire la articol.

2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a se întoarce.

Feedback-ul

1. Feedback-ul este foarte important pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu noi, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele, care ne va da $1 pe data viitoare.

2. Dacă vă simțiți orice insatisfacție, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne și dă-ne o șansă să-l corecteze înainte de a pleca de feedback negativ, cu mai putin de 3 stele ,ne promit că vor să te simți mulțumit în cele din urmă.

Dă-o încercare și de a avea încredere în noi,vom arăta o dulce lume fantastică.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 20cm x 20cm (3.94in x 7.87in x 7.87in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Material Cașmir,Bumbac
Talia Naturale
Model Tip Carouri
Rochii De Lungime Mai Sus De Genunchi, Mini
Decor Buton
Stil Casual
Gen Femei
Silueta O-Linie
Nume De Brand loliloli yoyo
Dimensiune S, M, L

Produse similare