10BUC Epistar 3535 3W Spectru Complet 400nm-840nm Plante Cresc de Lumină LED-uri Chip Sursă de Lumină cu Spectru Cu 16 mm Sau 20 mm PCB

29.15lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


10BUC Epistar 3535 3W Spectru Complet 400nm-840nm Plante Cresc de Lumină LED-uri Cip , 45mil Lumini de Plante Spectru Larg de Sursă de Lumină cu 16 sau 20 MM PCB

Parametrii tehnici: Cantitate: 10buc Putere:3W Tensiune:3.0-3.6 V Curent:700mA Culoare:întregul spectru de lungimi de Undă:400nm~840nm Chip Brand:EPILEDS Durata de viata:durata de viata 50000h iluminat unghi:120~140 de grade ceea Ce este întregul spectru chip de led-uri ? Acesta este cel mai nou trend pentru plante de interior. Avansată cu LED-uri cresc lumini chip , nu oferi sigle de culoare ,oferă spectru larg 400nm~840nm , simialr cu lumina soarelui ,dar cel mai mult este roșu și albastru ,este mai bine pentru a planta să crească .Acesta este un pas revoluționar pentru LED-uri cresc lumini care au fost anterior în măsură să acționeze ca unică sursă de lumină pentru gradina interioara. Potrivit pentru toate etapele de creștere a plantelor. Caracteristică 1 .Cele mai cost-eficiente ,mai apropiate de lumina soarelui crește chip de LED-uri 2.Spectrul nostru complet crească chip de LED-uri utilizat original bridgelux epileds chip de led-uri pentru a asigura mai stabble de calitate . 3.Spectru complet potrivit pentru toate tipurile de plante în diferite etape . Pachetul cuprinde: 10 x 3W 3535 Full Spectrum 400nm-840nm Mare Putere au CONDUS Lumina Notă: 1. Acest produs va fi livrat în termen de 2 zile de la data plății verificare gratuit prin China Post airmail cu număr de urmărire,sigilate într-un envolope înfășurat cu bule, pungi, nu numai de vânzare cu amănuntul culoare cutie ambalare. 2. Personalizate temperatura de culoare si/sau personaliza culoarea este acceptat, va rugam sa ne contactati dacă aveți orice nevoie specială.

Q: Cum pot obține o reducere? O: prețurile au arătat în magazinul nostru sunt la cel mai bun preț ne-ar putea oferi. E cel mai ieftin preț puteți obține. Cu toate acestea, în cazul în care comanda cantitatea este mai mare de 10 buc(cantitate totală pentru o comanda), puteti sa ne contactati inainte de plata, ne poate salva, probabil, unele costul de transport maritim pentru tine. Pentru comenzi mari, desigur, vom oferi un discount. Vă rugăm să urmați de mai jos procesul de a obține discount. 1. Face o comandă în primul rând, nu plătesc imediat. 2. Lasa-ne un mesaj pentru a ne spune cantitatea și metoda de transport maritim vrei. 3. Vom modifica cantitatea pentru tine cât mai curând posibil. 4. Trimite plata. Q: Ce pot să fac dacă nu am primit coletul pentru o lungă perioadă de timp? O: Dacă informațiile de urmărire arată părăsit China continentală sau Hong Kong, dar nici o informație cu privire local post office-ul, parcela acum este în drum spre țara ta, sau a sosit în țara dumneavoastră, dar nu există informații actualizate primite de la oficiul poștal local încă, vă rugăm să fie pacient să aștepte. Dacă protecția în timp este mai mică de 10 zile, dar încă nu ai primit coletul, vă rugăm să ne contactați, vom extinde protecția de timp pentru tine și să încerce să găsească un motiv pentru întârziere și să încerce să rezolve și să vă spun cele mai recente informații avem.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda. 3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 15 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Emițătoare De Culoare 16mm PCB, PCB 20mm
Numărul De Model 3535 Full Spectrum 400nm-840nm
Putere 3w
Tip De Element Mingea

Produse similare