2017 Nou Livrare Gratuita Femei Fete Benzi De Moda Stil De Desen Animat Populare Păr Benzi De Cap Accesorii De Par Turban

27.65lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii

Descriere produs


2017 Nou Livrare Gratuita Femei Fete Benzi De Moda Stil De Desen Animat Populare Păr Benzi De Cap Accesorii De Par Turban

pompom mingea dimensiune:despre dia.8cm

Vă Rugăm Să Notă:

1.Am f există unele culori diferite de articol,te Rog spune-ne ce culoare ai

vreau. Dacă nu,va vom trimite prin amestec de culori la întâmplare.Dacă ți alege unele elemente fara de la magazinul nostru ,va vom contacta cu tine și să o înlocuiască cu alte elemente .

2.Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

Atenție, vă rugăm:

Deoarece Rusia post de politici noi despre Numele Complet, vă rugăm să fiecare cumpărător oferă Numele tău Complet înainte de a plăti în adresa dvs. de facturare. Noi nu oferim mesaj suplimentar despre numele complet după ce plasa comanda. Vă mulțumim pentru cooperare!

Vă rugăm să ne lăsați un mesaj în lista de comandă suplimentare despre cerere de elemente, de transport sau valoarea de pe factura, etc, vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.

Diferenta de culoare este greu de evitat în vânzări pe internet. În general, vom ajusta culorile ca la fel ca elementele,dar ar putea fi o mică diferență de culoare în funcție de diferite de lumina,monitor diferit. Deci, dragă, dacă nu puteți accepta această diferență foarte mică, să fie prudenți înainte de a face ordine.

Livrare:

Noi, de obicei, nava element în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce plata este de 24 de ore de confirmare.

Vă rugăm să rețineți că costul de transport maritim (ai plătit atunci când plasați comanda) nu inclusiv taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate la momentul livrării, cumpărătorul este responsabil pentru asta.

Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Se întoarce:

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice întrebări sau îndoieli, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice întrebări sau îndoieli și de a oferi cele mai bune servicii pentru tine.

Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră și bun venit înapoi din nou!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Tip De Unitate bucata
Material Faux Blana,Cașmir,Spandex,Poliester
Tip De Element Articole pentru acoperirea capului
Gen Femei
Numărul De Model nn693
Model Tip Desene animate
Tip Benzi
Stil Moda
Nume De Brand Hongmao
Numele Departamentului Adult

Produse similare