Călătorie Drumeții Tactice IFAK Primul Ajutor se Potrivesc EMT Medicale de Utilitate Husă în aer liber de Supraviețuire de Urgență Pachetul de Resturi de Pungi de depozitare

39.32lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


Dacă Vă Place Acest Articol,Vă Rugăm Să Adăugați-L La Dumneavoastră "Lista De Dorinte",

Dacă Vă Place Magazinul Nostru,Vă Rugăm Să Adăugați-L La "Magazin Listă".

Noi Oferim Comandă Mare Reducere Mare ,Dacă Aveți Orice Întrebare,Vă Rugăm Să Ne Contactați!

Vă mulțumesc foarte mult!!! Caracteristici produs: • Acest MOLLE EMT Husă are un dublu compartiment principal cu fermoar, care este un tri-fold design care se desfășoară în trei compartimente separate pentru acces ușor la consumabile. Flip-out panoul are un compartiment cu fermoar cu material de plasă pentru a identifica cu ușurință consumabile stocate în acel compartiment. Celelalte două panouri au mai multe buzunare și o duzină de bretele elastice pentru a organiza provizii. • Acest EMT husă poate servi mai multor scopuri, care necesită de a transporta și de a organiza provizii. Pe lângă alegerea evidentă de a-ți organiza materiale de prim ajutor, acest EMT husă poate fi folosit pentru: de zi cu zi a transporta unelte, unelte de pescuit, echipament pentru camping, acțiune sac de aparat de fotografiat, rechizite școlare, sau orice alte activități care vă puteți gândi. • EMT Husă are un MOLLE bază care are cârlig și buclă de fixare care permit principal EMT Husă pentru a fi scos/smuls de la MOLLE de bază în caz de urgență. La MOLLE bază are, de asemenea, 1" chingi cu un plastic de conectare rapidă catarama pentru a contribui la securizarea EMT husă de la MOLLE Bază. • EMT de bază are două PRIETENE curele pentru a atașa la alte compatibil MOLLE potrivite, cum ar fi: rucsaci, piept de foraj/veste, placa de transportatori, etc. • Exteriorul EMT husa are trei rânduri de MOLLE chingi pentru atasarea altor compatibil MOLLE de viteze de pe ambulanță husă. Există, de asemenea, un mic petic de bucla de fixare pentru o fixare cârlig și buclă numele casete sau patch-uri. • Dimensiune : 8" H x 6.5" W x 3.5" D • Culori:Negru,Armata Verde,Noroi de Culoare Pachetul include: 1 * Sac (bag numai, alte lucruri în care nu includ)

DESCRIERE

Tactic MOLLE Rupe Primul Ajutor Medical Husă este spatios, organizat compatibil MOLLE medicale pungă, care este proiectat pentru îndepărtarea rapidă.

MOLLE integrare permite personalizarea și capacitatea de a atașa la alte MOLLE unelte, cum ar fi un rucsac sau o vesta tactica. Cu toate acestea, aceasta geanta este atașat la un panou mare și orientată cu un puternic trageți de mâner pentru îndepărtarea rapidă în caz de urgență.

Acesta conține, de asemenea, o mare în afara curea cu catarama că pense jos pentru a comprima husă chiar mai departe.

Echipat cu 3 compartimente incapatoare, fiecare conține mai multe buzunare spațioase și puternic bucle elastice pentru consumabile și instrumente medicale.

Compartimentul de sus are o curea pentru a fixa obiecte de mari dimensiuni.

Ori cu fermoar ochiurilor de plasă compartiment poate fi folosit pentru a stoca mici consumabile, cum ar fi trupa-sida și tampoane cu alcool.

Acest prim ajutor pungă conține, de asemenea, inele D ca puncte de fixare suplimentare și o 2 patch-uri inch domeniu de peste față pentru primul ajutor sau Moral patch

'

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.28kg (0.62lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 10cm x 25cm (9.84in x 3.94in x 9.84in)
Tip De Unitate bucata
Gen Unisex
Capacitate Alte
Funcția Medical Militar De Utilitate Husă
Nume De Brand CQC
Rucsacuri De Tip Cadru Extern
Numărul De Model În Aer Liber De Urgență De Supraviețuire Pachet
Husa De Ploaie No
Material Nailon

Produse similare