14 Dinte de Pinion Pinion Gear fit 420 Lanț Uni Motor 1418 1020Z Scuter Electric

30.64lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


14 Dinte de Pinion Pinion Gear fit 420 Lanț Uni Motor 1418 1020Z Scuter Electric

Vă rugăm să asigurați-vă că dimensiunea de motor înainte de a plasa comanda Dinți 14 se Potrivesc Lant 420 Chain Pitch(mm) 12.7 Grosime 5mm Interior gaura de Diametru D(mm) 12/17 Diametrul Exterior(mm) 61 Ambalare includ: 1buc Dintelui roții dințate

Din cauza limitărilor în fotografie și diferențele inevitabile în setărilor monitorului, culorile spectacol nu poate fi 100% la fel ca reale de bunuri. Sper că puteți înțelege.

Atenție pentru Prieten rus:

nu vă Rugăm să completați în numele dumneavoastră complet (inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie) și de a corecta numărul de mobil atunci când plasați comanda. completezi corect adresa (inclusiv Apartamentul NR., Strada, Oraș, Regiune și Țară), în caz contrar coletul va fi, probabil, s-a întors!!! Noi nu suntem responsabili pentru GRESEALA Ta!

Livrare:

l elementul va fi livrat în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. a terminat.

am Unele dintre produsele noastre sunt promovate cu transport gratuit (țările selectate) prin China post. Durează 15-60 de zile din China la sfârșitul(țări diferite, în zile diferite). Dacă ai nevoie de elementele de urgență, vă rugăm să contactați cu noi. Vom alege un alt tip de livrare, dar de transport de marfă ar trebui să fie plătite de tine. Noi oferim FedEx, EMS, DHL, UPS, TNT sau alte metode de transport.

l SERVISE TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Ori de tranzit pot varia, paticulary în timpul sezonului de vacanta.

l pentru a vă asigura că primiți comanda scutiți de taxe la import. Vom declara cu o valoare mai mică.

Timpul De Livrare

tara

UP Accelerate, DHL, FedEx ,TNT

EMS

China Post Air Mail

Statele unite ale americii, Spania ,Canada, Marea Britanie, Australia, Franța(ORICE ALTE CUNTRY ,CONTACTATI-NE )

3-7/12 zile lucratoare

5-15 zile lucratoare

10-30/60 de zile lucrătoare

Taxele De Import

m prețul nu include eventualele taxe de import și încărcătoare, cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale. Nu vom rambursa suma comenzii (inclusiv costul de transport maritim și element amout) pentru transporturile refuzat.

l Înainte de semnarea pachetului, vă rugăm să verificați pentru a vă asigura că produsul nu este deteriorat în timpul transportului și dacă produsul este în ea. Dacă nu, vă rugăm să refuze să-l semneze. Vă vor fi luate în considerare la primirea produsului potrivit, atâta timp cât ai semnat coletul.

Retur Si Schimb:

Pentru orice motiv, dacă nu sunteți mulțumit, puteți returna produsul la noi, în starea inițială pentru o restituire sau de schimb. Inainte de returnarea produsului, vă rugăm să contactați cu noi pentru detalii de returnare și schimb de instruire. Vă rugăm să fie remarcat: Ne vom întoarce toți banii cu excepția de transport de marfă și taxele de manipulare atunci când o navă înapoi.

Contactați-ne: 1. Vom păstra TradeManager on-line cât mai mult posibil . 2. Dacă TradeManager este off-line , vă rugăm să lăsați un mesaj sau scrie e-mail-ne,vom răspunde în termen de 24 de ore . 3. Dacă ai nevoie de o cantitate mai mare de vânzare cu amănuntul sau en-gros preț,vă rugăm să mi e-mail.

Feedback-ul:

1, vă Rugăm să ne dea 5 stele, feedback-ul, Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru. Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să contactați cu noi pentru a vedea dacă putem face ceva pentru a face.

2, vă Rugăm să nu dau feedback negativ cu ușurință. Într-adevăr vă mulțumesc pentru înțelegere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Se potrivesc Uni Motor 1418 1020Z
Numărul De Model 1461H2
Tip pinion
Interior Diametru gaura 1 12mm
Exterior Diamete 61MM
Nume De Brand CHI YUAN
Se potrivesc lanț 420 lanț
Grosime 5mm
Interior Diametru gaura 2 17mm
Dinti 14
Teren 12,7 mm

Produse similare