20 de PC-uri de înaltă calitate naturale fazanul de pene coada de 20-22inches/50-55cm

52.93lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere

Ingrediente: Pene De Fazan

dimensiune: 20-22inches

număr:20buc

Termeni: 100% nou și de înaltă calitate

Culoare: mix de culori (dacă aveți nevoie pentru a specifica culoarea, vă rugăm să lăsați un mesaj, dacă nu aveți un mesaj, va voi trimite mix color)

În procesul de adăugarea de culoare podoabă, decora nunta pălărie, și flori. Limita imaginatia ta!

Negru

Culoare naturala

violet

Deep blue

Rose

Verde

galben auriu

Lacul albastru

Roșu

Orange

Informațiile de culoare:

1. Este dificil pentru noi pentru a oferi cea mai bună performanță, stil și culoarea produsului prin fotografii și descrieri.

2. Ca cumpărătorul este responsabilitatea dumneavoastră de a citi și de a înțelege descrierea de culoare de culoare a cumpăra articole. Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să e-mail pentru a clarifica.

3. Culoarea de produsul real pot fi ușor diferite imagini afișate pe site-ul web de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea ecranului și luminozitate.

4. Vă rugăm să selectați produsul cu atenție, cere la toate întrebările înainte de licitare. Ne place intrebarea, asa ca cere!

- acceptăm doar escrow (T/T, western union și alte global viteza vinde trece de plată acceptate)

Vă rugăm să lăsați corect și clar adresa, se va reduce transportul de o mulțime de probleme.

Pentru a proteja de plată

-- -- -- -- -- banii dvs. este în siguranță, pentru că vă dau banii la alibaba la nivel mondial de viteză vinde prin intermediul site-ului, pentru că numai după primirea unui proiect, alibaba global viteza vinde tong-ul va fi trimis la noi. Deci plata este 100% în condiții de siguranță!

transport

- toate produsele noastre sunt prin China post air mail gratuit de transport maritim, care este de ce este un genial preț, de obicei, durează 15-25 de zile, dar pentru unii motiv, coletul va fi amânată. Dacă aveți nevoie de elemente, puteți alege de EMS, DHL, FedEx sau UPS. Mai rapid și în condiții de siguranță, nevoie de șapte până la zece zile, vă rugăm să contactați-ne pentru a plăti în plus taxele de transport.

- dacă nu se poate obține postul după 25 de zile de la ziua, am trimis la tine, vă rugăm să ne contactați direct. Vom merge cu tine pentru a rezolva problema.

-- -- -- -- vă rugăm să rețineți: toate link-urile marcate EMS transport gratuit, dacă sunteți din Brazilia, ne va livra prin Brazilian de servicii postale EMS, dar din cauza Brazilia, în Brazilia

Cel mai rapid și cel mai sigur mod de transport. te rog

Înainte de a vă acorde o atenție la acest ordin.

feedback-ul

1) feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă mulțumesc foarte mult! !

2) vă oferim mereu cel mai mic pret la cele mai bune produse și servicii.

3) vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva această problemă, face un cumpărături fericit starea de spirit. Multumesc.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate (20 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 3cm (4.72in x 4.72in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Numărul De Model 20-22 cm / 50 - 55 cm
Nume De Brand lanshui
Model Vopsit
Material Fazanul De Pene

Produse similare