PE de VÂNZARE Mens pură mătase rochie costum, șosete de sex Masculin sexy ciorapi de mătase, Jacquard Ultra sexy Ciorapi colectia de brand

30.80lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Welcomt la Magazinul Nostru

Gratuit dimensiune, o dimensiune pentru a se potrivi toate NE 7-11, EUR 39-44, 25-27cm

Vă rugăm să ne anunțați că, atunci când aveți orice problemă, vă mulțumim!

Dacă doriți să obțineți mai multe haine pentru bărbați, vă rugăm să vizitați magazinul nostru link-ul

http://Vilatudor.ro/store/311211

(Vă rugăm să rețineți că, din cauza limitărilor în fotografie și diferențele inevitabile în setările monitorului, culorile se arată în fotografie nu corespunde 100% cu cele din elementele ei înșiși.)

Metoda de plată:

Vilatudor.ro Plata: ; Vilatudor.ro Escrow de servicii de plată

Card de Credit; Bancă pentru efectuarea de Transferuri Bancare; Western Union,Etc.

Plata integrală trebuie făcută în termen de 3 zile de la plasarea comenzii

Vă rugăm să verificați taxa de transport și de asigurare înainte de cumpărare .cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor

TRANSPORT:

Transportul prin China POST AIRMAIL COLETULUI pentru mai mult de 2 kg de mărfuri,în general, se va lua 15-25 zile lucrătoare. Dacă nu puteți să așteptați pentru o lungă perioadă de timp, vă Rugăm să alegeți EMS sau alte de Transport maritim.

Toate elementele vor fi trimise ca gift.Vă rugăm să verificați adresa dvs. înainte de a plăti, ne va livra articolele la adresa de pe factura.

RESPONSABILITATE:

Atunci când comanda de la noi, sunt considerate de importator și trebuie să respecte toate legile și cerințele țării în care primiți elemente. Comenzile pot fi supuse drepturilor de import și/sau de impozite și taxe suplimentare pentru vămuire trebuie să fie suportate de tine. Nu avem control asupra acestor costuri și nu își asumă responsabilitatea pentru orice local legile vamale și/sau taxe și impozite după vânzare. Politici personalizate variază foarte mult de la țară la țară, și ar trebui să contactați biroul local vamală pentru informații suplimentare.

Dacă pachetul este refuzat din cauza refuzului de a plăti taxe vamale și/sau taxe, și cumpărător dispută, avem dreptul de a ignora această dispută și nu acoperă rambursările.

RESTITUIRE & SERVICE

Vă rugăm să verificați pachetul la primit, și asigurați-vă că doriți să păstrați dumneavoastră de cumpărare. Dacă achiziția dvs. nu satisface cerințele sau așteptările. vă rugăm să NE e-MAIL în primul rând pentru a reveni. Întoarce toate elementele TREBUIE să fie în stare de brand nou ceea ce înseamnă că elementul nu este folosit și păstrat în ambalajul original. Va fi rambursat pentru întreaga cantitate de produs preț. Noi nu percepe re-stocare taxe. Taxele de transport si manipulare sunt non-rambursabile. nici o pretenție va fi onorat de 3 zile de la pachetul primit.

FEEDBACK-ul:

Ca o valoare pentru Clienți, Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi. Ea ne ajuta pentru a îmbunătăți serviciul nostru pentru clienți. Contactați-ne pentru a rezolva Problema înainte de a părăsi feedback Neutru sau Negativ. Fericirea ta de cumpărături este satisfactia noastra!!! Vă rugăm să ne contactați la început.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Pereche
Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 10cm (3.94in x 1.97in x 3.94in)
Nume De Brand PEAJOA
Dimensiune One Size
Material Poliester,Raionul
Ciorap Tip Rochie
Numărul De Model TN200850145
Grosime Subțire
Tip De Element Ciorap
Gen Bărbați

Produse similare