14.8 V 5200mAh OEM Lapotp Baterie A42-G73 pentru ASUS G53 G73G G73GW G73J G73JH G73JQ transport Gratuit A42-G73 A42-G53 G73-52 bateria

127.49lei

Adauga la lista dorintelor

Laptop Accesorii

Descriere produs


Citiți Despre NOI Rămânem în întreaga lume top produse electronice de bază---Shenzhen, avem mulți ani de expriment bateria in laptop, în funcție de nevoie de dumneavoastră, noi oferim produse de înaltă calitate și servicii de top pentru tine. Test de bine, rapid shippment, să ensuer ai primit pachetul in cel mai scurt timp este serviciul nostru scop. Toate în toate,satisface este marea noastră putere să păstreze în mișcare!

14.8 V 5200mAh OEM lapotp baterie A42-G73 pentru ASUS G53 G73G G73GW G73J G73JH G73JQ transport Gratuit A42-G73 A42-G53 G73-52 bateria

Poza show Întrebarea Zona 1.Ce e materialul de aceasta baterie? Este OEM acumulator de schimb.Dacă ai nevoie de cel original vă rugăm să ne contactați pentru detalii.

2.Cât timp o pot folosi?

Oem acumulator de schimb, de obicei, poate dura,accutally depinde de modul de utilizare a laptop-ul.

Dacă ai scrie documentul sau sufe de pe linie,aceasta poate dura mai multe ore.

Daca te uiti la film sau pentru a juca jocuri,se pot lua mai multă putere.

3.Cum pot cumpăra dreptul de baterie pentru laptop meu?

În general,ne judecăm în funcție de modelul bateriei NR.sau model de laptop,le puteți găsi pentru lable.

Dacă tot nu se poate sigur,doar nu ezitați să ne contactați,și a avut bettery trimite-ne-ai bateria veche imagine.

4.Cum pot plăti dacă nu am alipay?

De obicei,vom accepta alipay,dacă u nevoie pentru a plăti prin paypal,vă rog să ne contactați.

5.Când veți expedia coletul și atunci când pot obține?

Ne va livra coletul in 48 de ore după ce ați terminat de plata.

De obicei,clientul în statele UNITE ale americii poate ajunge în 15 zile(Am expediat prin USPS).Alt prieten din altă țară va ajunge în 25 de 40day(Am expediat prin Sweden Post).

6.De ce este nevoie de mult timp pentru mine pentru a obține bateria colet?

Hei dragi.Bateria este sensibil element,și ușor exploda,așa că trebuie să fie verificate cu atenție.Uneori, timpul de livrare poate fi infectat de vremea rea sau de sărbătorile mari din țară.

7.Cum pot face dacă aș cumpăra elementul greșit?

Puteți trimite-l înapoi la noi(cumparatorul achita taxa de transport maritim),putem schimba u sau returna banii.

Deci inainte de a comanda, trebuie să asigurați-vă că bateria este la dreapta pentru a evita problema, din moment ce comerțul internațional nevoie de mult timp.

8.Cum pot face dacă coletul deteriorat?

Înainte de a trimite pachetul vom ambalaj bine,iar parcela rar afectate.Ai avut baterie deschide parcle în fața poștașul.

Dacă este deteriorat, respinge coletul si sa ne contactati, va vom vorbi despre asta cu compania de livrare.

9.Să-ți dau un feedback pozitiv? Dacă aș fi nefericită experiență de cumpărături, cum putem rezolva?

Feedback-ul dvs. pozitiv va fi foarte apreciat dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru,și vom încerca noastre cele mai bune pentru fiecare server prietenul ei.

Profund ne cerem scuze pentru orice intrebare te face confuz,vă rugăm să ne permit să rezolve problema în primul rând în loc de a da orice feedback-ul negativ.

Am asigurați-vă că pentru a reflecta asupra greșeală și promit că nu se va întâmpla data viitoare.

10.Nu te vinde doar laptopul pe baterie?

Am majore vinde laptopul pe baterie,și va continua listarea digital cameral baterie,caz telefon și alte 3C element.Dacă puteți găsi ceea ce aveți nevoie pe site-ul,nu ezitați să ne trimiteți un mesaj. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră

De transport maritim 1.Toate elementele vor fi trimise prin Sweden post/Malaysia post cu livrare gratuita in 3 zile de la efectuarea plății, vă rugăm să offter ne adresa completa/full numele/numărul de telefon, noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată. 2.Numărul de urmărire va fi trimis la tine prin mesaj lăsat, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă nu primiți element. 3.Dacă doriți pentru a trimite coletul prin alte mai repede express, plus shippng taxa este necesar, vă rugăm să ne contactați pentru detalii. 4.Prețul nostru nu include orice taxe vamale sau fiscale. În principal avem de a accepta Alipay, pentru altă metodă de plată, vă rugăm să ne contactați înainte de a plăti. Reture Politicii 1.Elementele vor fi verificate cu atenție înainte de a trimite, astfel încât orice artificiale daune responsabilitatea nu la noi. 2.Dacă ați achiziționat elementul greșit, restituirea nu este permis, așa că trebuie să se asigure dreptul de baterie care doriți să cumpere, ne puteți cere pentru a găsi dreptul de unul. 3.Dacă doriți să modificați elementul, trebuie să plătească taxa de livrare, și asigurați-vă că element de rambursare au toate originale de ambalare și ambalaj-l bine, restituire sau repalcement vor fi făcute după ce vom primi returnat. Feedback-ul, Ne bazăm pe Alibaba reputație și consomer satisfacția de a reuși, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. Nici nu sunt satisfăcută, vă rugăm să contactați-ne în loc de a lăsa feedback-ul negativ, vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve. Dacă te mulțumit cu produsele noastre și servicii, bun feedbakc va fi foarte apreciat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 10cm x 8cm (9.84in x 3.94in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip Li-Ion
Capacitatea Bateriei >5001 MAh
Produse De Stare Stoc
Compatibil Marca ASUS
Numărul De Model A42-G73
Nume De Brand KEFU
Tensiunea Bateriei 14.8 V
Pachet Da

Produse similare