Haine de câine Impermeabil Costum de Câine Cățeluș Câine Vestă Jacheta Haine de Animale de companie de Îmbrăcăminte de Îngroșare în aer liber Poncho Jachete Haine pentru Câini

26.16lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caracteristici: 100% Brand Nou, de Înaltă Calitate Dimensiuni: Ca imagine Material textil: respinge Apa tratament Captuseala: fleece (cald absorbant) Principalele decolteu și pe ambele părți ale corpului cu reflectorizante frânghie. Reflexia este foarte bun pe timp de noapte. Spălarea: apă simplă spălare de mână, atârnă la uscat se Aplică la: animale de companie camping formare îmbrăcăminte, companie va poncho, du-te pentru a păstra cald în timpul iernii și toamna, câine Ghid pentru utilizarea pe timp de noapte. Vom verifica fiecare produs înainte de a trimite, putem garanta o bună calitate!

Despre Feedback-Ul:

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

Dacă vă place acest produs, vă rugăm să ne dea 5 stele, vom aprecia foarte mult Dacă aveți orice întrebări, vă Rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, în primul rând. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a asigurați-vă că aveți o plăcută de a cumpara de la noi. Dacă nu sunteți mulțumit de produs, vă rugăm să contactați-ne prin trimite-mi un e-mail sau a lăsat un mesaj în primul rând. Vă mulțumim pentru cooperare!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)
culoare Portocaliu, Galben, Verde, Negru, Bleumarin, Rose red
Tip Câini
Nume De Brand SU GENERIS
Model Solid
Material PU
Sezon Toamna/Iarna
Dimensiune XS, S, M, L, XL, XXL,XXXL

Produse similare