Set de ceai 90x30cm Nou Complet Zona Evidenția Diamant lucru Manual Diy Diamant Pictura Kit 3D Diamond Cruce Cusatura Broderie

78.97lei

Adauga la lista dorintelor

Ac Arte & Meserii

Descriere produs


Dragă, să acorde o atenție! Am vândut diamantul picturi sunt semi-produs finit care nu include rama!

Am vândut diamantul materiale de pictura este de rășină, întreaga modele de mozaic sunt forate cu o rășină diamant, hartă de bază cu adeziv de hârtie foto. Vânzarea de diamante pictura este vândut fără probleme de calitate nu se mai întorc. (Exemplu: produsul nu este aceeași cu imaginea, nu si-a imaginat produsul perfect marimea nu vezi, nu sunt defecte, etc. nu sunt o problemă de calitate). Dimensiuni produs indicat în descrierea produsului în rășină burghiu pentru fabrica de profesionist producția de masă, dar, de asemenea, mici, acolo este inevitabilă defecte de foraj, vă Mulțumim pentru înțelegere! Cu rasina de diamant va fi mai mult, cu mai mult de 30%, mai puțin de foraj fenomen, în general, nu apar, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare.

[DIY Diamant pictura etapele de producție]

1. Deschideți cutia și verificați diamant elaboreze instrumente speciale.

2. Vezi rasina culoare diamant, aranjate în ordine de codificare.

3. Descoperi bandă desenul de mai sus, veți vedea o mulțime de simboluri corespunzătoare de culoare de codificare.

4. Potrivit corespunzătoare coduri de culoare clema corespunzătoare de rășină incrustate cu diamante.

5. A sugerat că un tip de rășină diamant un set finalizat mai repede.

6. În scopul de a crea un diamant perfect de pictură, desene pus împreună într-un singur loc în fiecare rând simboluri nu trebuie să rămână blocat diamante.

7. Să taie o figură bună pe desene ține sortat, montat de avion din materialul de mai sus.

8. Racorduri nevoie plat împotriva curat, nu au fisuri.

9. după o luptă bună, restul de decalaj la lipici corespunzătoare simboluri de diamante.

10. Pentru a finaliza un bun diamant desen, pune-l în selecția de un cadru adecvat (restaurant nu oferă un cadru).

[DIY Diamant pictura măsuri de Precauție]

1. De referință înainte de operație pași.

2. Daca nu stii ce culoare de a utiliza, vă rugăm să consultați tabelul de culori.

3. Asamblate rasina model de diamant trebuie să ia punct în interiorul liniei, și apoi tăiați bucăți, pentru a asigura efectul de ansamblu.

[Sfaturi]

1. Rășina de diamant necomestibile, nu lăsați copiii să se joace în scopul de a evita accidentele, cum ar fi înghițire.

2. Desenul trebuie să fie păstrate curate, în caz Contrar, rezistența de aderență este afectat. Dacă nu există aderența murdăriei le poate influența cu temperatură scăzută solide de fier.

3. Diamante pentru a rămâne lipicios guma de etanșeitate.

[DIY diamant tablou caracteristic]

1. DIY diamant pictura poate lucra si de a invata pentru a reduce stresul, de reglare emoțională, gândire activă, de a spori încrederea în sine.

2. DIY diamant pictura poate fi folosit pentru a decora camera de familie, face viața mai armonioasă.

3. DIY de producție pot experimenta un sentiment de realizare, capacitatea și perseverență cultiva răbdarea, persoanele în vârstă și copiii sunt potrivite.

4. Procesul de producție este simplu puteți crea o perioadă scurtă de timp pentru a finaliza.

5. DIY pictura diamant este rafinat pentru a da la prieteni și cei dragi să-și exprime urări de bine pentru a partaja.

6. DIY diamant atrage o persoană de orice vârstă pot fi făcute, deoarece, inclusiv copiii, membri ai familiei și astfel, familia mai cald.

nic co Înainte de plată, vă rugăm să citiți cu atenție următorul conținut, se va garanta un fericit mergi la cumpărături. 1. Compania noastră acceptă următoarele tranzacție: vânzare cu Amănuntul: vom accepta tranzacțiile de vânzare cu amănuntul de la toți clienții din peste tot în lume. Nu am stabilit limita minimă pentru toate produsele. En-gros: vom accepta comercializare en-gros de la toți clienții din peste tot în lume. În scopul de a scuti de presiune inventar, lot ne-am stabilit este mai mare sau egal cu 2 bucati. dacă doriți unei cantități mari de en-gros, vă rugăm să contactați cu noi, vom discuta despre prețul cu ridicata, modul de transport și așa mai departe cu tine. Noi credem că putem ajunge la un acord satisfăcător. Agent de livrare: dacă ești străin, magazine online, va putem oferi transport agent servicii pentru tine. Vă rugăm să ne spuneți cumpărător modelului informații adresa de tranzacționare, vom lupta pentru a fi de serviciu pentru tine, în același timp, și ne va respecta pe deplin tale secrete de afaceri, nu fac nimic în detrimentul intereselor de comportamentul tău. Dacă țara dumneavoastră și zona nu sunt în țară de transport gratuit, puteți să contactați cu noi, va vom oferi cu cea mai buna metoda de transport maritim. 2. Transport: produsele Noastre sunt din China continentală. După plata de succes, ne va livra bunurile în termen de 3-5 zile lucrătoare, marfa dumneavoastră va ajunge, de obicei, în 7 la 50 de zile lucrătoare. În cazuri rare, este de natură să întârzie care depinde de caracterul și trec cu viteza de țara dumneavoastră și de mărfuri. Atunci când mărfurile trimise, vom urmărească în mod activ de transport mărfuri de stat. De obicei folosim China Post pachete mici pentru transport, în condiții normale, mărfurile vor fi livrate în 15-30 de zile. Dar există și alte cazuri poate fi amânată, de exemplu, vremea rea a întârziat sosirea în țara dumneavoastră și sistemul poștal întârzieri de expediere de la oficiul poștal local și așa mai departe. Prin urmare, China Post parcelă timpul de livrare este de maxim 50 de zile. Pentru redirecționarea clienților, putem folosi, de asemenea, Rapid de Transport pentru transport, de obicei, în termen de 30 de zile poate fi servit. 3. Tariful: După ce mărfurile au sosit în țara dumneavoastră, se pot produce anumite tarife în unele țări. Această parte a tarifului trebuie să fie plătite de tine . Vom marca drept cadou sau o valoare mai mică de bunuri pentru tine de a salva o parte din taxele vamale. 4. După-vânzare de servicii:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.78kg (1.72lb.)
Dimensiunea Pachetului 80cm x 8cm x 8cm (31.50in x 3.15in x 3.15in)
Dimensiune 90x30cm
Stil Modern
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Utilizarea Picturi
Forma de diamant Pătrat
Numărul de Culori 30-45 de culoare normală
Forma trei-dimensional
Model Tip portelan
Material Rășină
Brand CX
Ambalajul Extern Cutie De Culoare
Zona Lipirea Plin
Cadru No

Produse similare