XRip60T Benzile De Rezistență Nou Crossfit Sport Echipamente Puterea De Formare, Echipamente De Fitness Practicanta De Antrenament Suspension Trainer

114.90lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caracteristici:

100% De Brand Nou.

Material: Nylon & Spuma

Culoare:portocaliu

Acest tip de echipamente de fitness este bun pentru tine pentru exercitii acasa

Nivelul și obiectivele

O sală de gimnastică complet într-o pungă—de a exercita oriunde te duce viata

Un Set inclus: formatorul curea, manual de Utilizare, Usa titular, Sac de Plasă

Pachetul De Conținut:

1 x Formare Rezistenta Set Curea

greutate:0.77 kg

Sarcina maxima:250 kg

Ușa de flambaj lungime:34,5 cm

Instructiuni legate de s :

Mai jos detalii pentru magazinul nostru poate fi de ajutor pentru tine.

-Dimensionare sau se Potrivesc Probleme

Dimensiunile sunt iluminate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate. Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda. În mod normal admisibil diferență în dimensiune sunt aproximativ 0-2cm în măsurare. Dacă veți găsi dimensiunea de produse care nu ti se potrivesc, ne puteti contacta direct.

-Culoare Nepotrivire

Diferențele în culorile pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal, etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o rambursare este posibil.

-Shippment

1.Transport gratuit comanda va fi livrata prin China post air mail. Dar dacă pentru mai mult de 200$, ne va livra prin Express transport gratuit, care va sosi în termen de 3-7 zile lucratoare.

2. China post air mail, în mod normal, elementul va sosi în termen de 15-45 zile lucrătoare după ce a fost postat. Uneori, vamale sau de vreme problemă, aceasta va fi amânată. Acesta poate fi de până la 30-60 de zile, Brazilia este mai mult decât atât.

-Retur

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că elementul returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi. și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați să completați o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru transport furaje pentru a reveni elementele.

-Feedback-ul

Dacă aveți orice probleme cu rezultatul tranzacției sau produs, vă rugăm să nu răspundeți cu feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta. Suntem foarte mândri de nostru de relații cu clienții și feedback-ul nostru de rating și va depune eforturi pentru a rezolva orice probleme.

Vă sugerăm cumpărător să ne contactați prin care pot include conversație anterioară dacă cumpărătorul au problema pe element, astfel încât să putem ști ce se întâmplă în mod concret și de a rezolva repede.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 33cm x 20cm x 1cm (12.99in x 7.87in x 0.39in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.87kg (1.92lb.)
Locul de Origine China
Nume De Brand KYLIN SPORT
Funcția Cuprinzător Exercițiu De Fitness
Numele Departamentului Femei
culoare Orange
Numărul De Model TR-02
aplicabile utilizatorului Femei și bărbați
Cerere Trage Coarda

Produse similare