Noi de 18 inch Orange Figura Drăguț de Pluș Dulce Varza Tigru Alb Negru Jucării de Pluș Animale Păpuși de Crăciun Cadouri

79.17lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Noi 18" Orange Tigru Drăguț Figura Dulce Varza Alb Negru Jucării de Pluș, Păpuși, Animale de Pluș Cadouri de Crăciun Material: Pluș Moale Culoare:Ca pictuer show-Cantitate:1 buc Dimensiune: aprox 18inches (de la Cap la Picioare) Stare: 100% de brand nou cu tag-uri de Somn cu ea, drăguț și moale~ Această păpușă jucărie poate face cadoul perfect! Doar oferta-l, și aduceți-l la tine acasa Notă: culoarea de articol ar putea fi ușor diferite de la imaginea prezentată, datorită luminozității de monitoare diferite.

Transport Detaliu

NE transferurile de unele produse pot fi utilizate, vă rugăm să rețineți că site-ul ales!

Toate statele UNITE ale americii elemente sunt Sugestii expediate prin EUB. Standard de livrare de la data de livrare: Pentru Ordinea Internațională: statele UNITE ale americii, Canada: 7-15 zile lucrătoare de USPS

Pentru ordinea internațională, elementele vor fi livrate de luni până vineri, după plata, ne va aranja transport cât mai curând posibil.

Vă rugăm să rețineți transport calendar nu este 100% corecte, rău dacă sau o zi de sărbătoare va cauza o întârziere.

Ne-ar adăuga numărul de urmărire în afaceri zi după ce produsul a fost livrat, puteți verifica în cont (Vacanțe și week-end exclueded)

Metoda De Plata

Acceptam Alipay aici. În prezent, platforma sprijină cumpărători prin intermediul cardurilor de credit (RMB canal și USD sub-canal), WebMoney (menționate WM), TT remitențe, Western Union, Qiwi wallet, Brazilia Boleto acest lucru în mai multe moduri.

Politica De Returnare

Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice problemă, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta. Comunicarea este cel mai util mod de a rezolva toate problemele. Următoarele politica de returnare poate fi util pentru tine, vă rugăm să luați un minut pentru a citi înainte de a plasa comanda.

1.Vă rugăm să verificați de calitate și cantitate în primul rând înainte de a primi produsul, acest lucru este cel mai util mod de a proteja. Dacă elementul este rupt în timpul transportului, vă rugăm să nu-l primească și să ia fotografii de ambalaj și produs la noi înainte de a-l primească.

2.Dacă vrei să returnezi produsul pentru tine motiv personal, aveți nevoie să plătească pentru taxa de returnare, vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a te întoarce.

3.Dacă produsul are probleme de calitate în 1 lună, vom lua responsabilitatea și să plătească pentru taxa de returnare. Vă rugăm să trimis imagini de la element la noi, a reveni sau de restituire va fi depinde de imagine.

Despre Feedback-Ul

Dacă sunteți mulțumit cu noi, vă rugăm să lăsați-ne cinci stele feedback-uri pozitive care pot ajuta foarte mult în dezvoltarea business-ului. Pentru că Opiniile de mai jos 5 sunt egale cu "NU sunt mulțumit". Recunoașterea ta este motivația noastră în curs de dezvoltare compania noastră mică și îmbunătățirea serviciilor noastre pentru fiecare client. Îți va lua doar un minut.

Din păcate, dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, și planul de a da-ne un neutru/negativ feedback-ul sau deschide orice disputa fără comunicare, vă rugăm să ne scrieți în primul rând, astfel încât să putem ajuta să rezolve toate problemele, de comunicare cel mai util mod de a rezolva problemele. Ne exprimam speranta ca toți clienții noștri pot avea o fericită achiziție în magazinul nostru.

Contactati-NE

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la mesaj în termen de 1 zi lucrătoare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru întrebări.(Vacanțe și week-end poate fi cam tarziu)

Vă Rugăm Memento

Din cauza diferenței între diferite monitoare,culoarea poate fi foarte mică diferență,depinde de calculator.

Noi garantam calitatea si stilul sunt aceleași așa cum se arată în imagini.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.27kg (0.60lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 20cm x 18cm (5.91in x 7.87in x 7.09in)
Tip De Unitate bucata
Tema TV & Film Caracter
Animale tiger
Înălțime 18 inci
Tip De Pluș/Nano Papusa
Forma Geniu
Numărul De Model L
Tip De Element Animale
Caracteristici Moale
Gen Unisex
Material Sfoara Bumbac & Lână
Umplere PP Bumbac
Intervalul De Vârstă > 6 ani

Produse similare