Aluminiu Pasageri din Spate Suport pentru picioare Pentru YAMAHA YZF R6 2003 2004 2005 Motocicleta Picioare, Set Cu Suport de Montare

133.83lei

Adauga la lista dorintelor

Rame Si Accesorii

Descriere produs


Conditio n : 100% Brand Nou de Înaltă Calitate și durabile. Material : Aluminiu de Înaltă Calitate Culoare : (Ca în imaginea de mai jos.) Ușor de instalat Montarea: La Fel Ca Originalul Pachetul Inclus: La fel ca la poze Economiei de Transport maritim:

Am expediat coletul în termen de 24 de ore de la primirea de plată clare.

Am expediat de la Vilatudor.ro' adresa NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Vilatudor.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.

Dacă ai nevoie rapid de transport maritim ,vă rugăm să ne contactați pentru extra poștale înainte de a face o plată clare .

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare.

Noi va vom ajuta clienții post elementul prin China Post Aer Înregistrat Mail sau hong kong Air Mail în funcție de clienții țară. Deci, timpul de livrare este de obicei 20 - 35 de zile. Dacă există ceva întârziere în procesul de expediere, se va lua 35-45 de zile pentru a delivere ihe element pentru clienți. Reveni Plicy:

Toate retururile sunt acceptate. Mai fi noi in ambalajul original.

Dumneavoastră ar trebui să ne contactați în termen de 30 de Zile de la primirea produsului.

Restituire având ca Banii Înapoi sau Schimb.

Returnare vor fi plătite de către dumneavoastră a cumpăra Feedback: vă Rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating(DSR) de 5stele dupa ce primiti produsul.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a ne părăsi feedback negativ sau neutru , comunicarea poate rezolva 99,9% din probleme, ne pasă de fiecare client.

Dacă ne lăsați orice feedback neutru sau negativ, fără nici o comunicare cu noi ,nu vom urmări să rezolve orice problemă pentru tine . (Pentru că Vilatudor.ro ia în considerare toate feedback-ul neutru ca feedback-ul negativ ,acesta nu va fi eliminat mai mult).Sper Pentru Cooperare. Vă Mulțumim Pentru Înțelegere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 17cm x 3cm (7.87in x 6.69in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
culoare Argint
Nume De Brand MOCOFAIRINGS
Numele Modelului Pentru Yamaha YZF R6 2003 2004 2005
Tip De Element Piciorul Se Sprijină
Tip De Material Aluminiu
Articol Greutate 1kg

Produse similare