MASINA MODERNA M52P Faruri LED becuri kituri Pentru XHP50 Chip 48W 9600LM H1 H3 H4 H7 H8/H9/H11 9005 9006 HB3 HB4 9012 LED-uri Auto de Iluminat

165.85lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


Descriere : Temperatura de Culoare: 6000K Alb Putere: 48W/Set(24W/Fiecare Bec) Extern de Certificare de Testare: IP67 LED Chip: CREE XHP-CIP de 50 de Lumeni:4800LM/per

Caracteristici: Ușor de Instalare Plug and Play. Nici ventilatoarele de răcire necesar! Vine cu cele mai recente de răcire din cupru, centura de proiectare. Răspuns instantaneu, ajunge la cea mai mare ieșire în mai puțin de 0,01-al doilea. O Disipare eficientă a Căldurii, Iluminare mai bună Eficiență, Protecție de Joasă Tensiune, de Înaltă Precizie Driver de Curent Constant Cip. Construit în IC Circuit (Regulator de Curent)-Previne CONDUS Daune la Variații de Tensiune și Piroane Realizate din materiale de bună calitate, de înaltă utilizare și consum redus. Electrice de utilizare ajunge la 85%. Produse ecologice, sigure și fiabile.

Pachetul Inclus: 1pair Masina Faruri cu LED-uri Becuri

Atenție: 1. Vă rugăm să opriți mașina far înainte de instalare astfel încât să se prevină produs de a fi electrocutat. 2. Înainte de instalare, vă rugăm să electrizeze pentru a testa dacă becul strălucește în mod corespunzător și pentru a evita inutile de follow-up instalare. 3. Nu utilizați un obiect greu de frecare de contact sau șirag de mărgele cip, astfel încât să se evite deteriorarea emițătoare de lumină pe chip. 4. Luminile fara canbus, dacă mașina ta trebuie canbus, aveți nevoie pentru a extra cumpere 5. Vă rugăm să verificați de tip plug și plug dimensiune,a ales corect de priza pentru masina ta înainte de plasarea comenzii.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

4), atunci Când plasarea comenzii, vă rugăm să asigurați-vă că următoarele informații sunt incluse: Denumirea Completă, Corectă și Deplină Adresa codul Poștal numărul de Telefon

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

7. Timp De Livrare:

Contactati-ne prin Vilatudor.ro mesaj în orice moment, dacă aveți întrebări. Suntem bucuroși să rezolve probleme pentru tine, în alt mod, trebuie, de asemenea, cumpărătorii de sprijin pentru munca noastră, mesaj rapid răspunsul și feedback-ul bun și mai înțelegător pe noi ne-ar putea ajuta mult.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.65kg (1.43lb.)
Dimensiunea Pachetului 21cm x 12cm x 5cm (8.27in x 4.72in x 1.97in)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Rata de rezistent la apa IP68
Lumeni 4800LM/bec
Garanție 1 an
Tip De Element Lumina De Aprovizionare
Material Aluminiu și Cupru Roșu
Sursa De Lumina LED
Temperatura De Operare -40 de grade~80 degrre
Marca Auto Universal
Durata de viata mai mult de 30000 de ore
Nume De Brand MASINA MODERNA
Tensiune 12V
Emițătoare De Culoare 6000K
Tip Soclu 9012(HIR2), H1, H11, H3, H7, 9005/HB3, H4/9003/HB2 Hi/Lo, 9006/HB4
culoare Aur
Led-Uri Tip Fascicul Combo
Tensiune De Operare 12v-24v(DC9-32v)
Temperatura De Culoare 6000K
disipare a căldurii Cupru Centura
Model de masina pentru cele mai multe de masina
Putere 40w/bulb

Produse similare