RadioLink AT10 II 2.4 G 10CH de la Distanță Sistemul de Control Transmițător R12D Receptorul Trimite Tensiunea de Feedback Module

543.00lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


RadioLink AT10 II 2.4 G 10CH de la Distanță Sistemul de Control Transmițător R12D Receptorul Trimite Tensiunea de Feedback Modul pentru Avion RC Elicopter

- Frecventa: 2.4 GHz ISM band (2400MHz~2485MHz);

- Modulație modul: QSPK

- Canal de lățime de bandă: 5.0 MHz

- Spectru larg: DSSS

- Respingere canal adiacent: >38dBM

- Putere transmițător:

- Tensiune de operare: 8.6~15V

- Curent De Operare:

- Distanta de Control: aproximativ 800 de metri de sol

- Canal: 10 Canal,8~10 canal sunt personalizabile

- Model compatibil: Include toate 120 de grade si 90 de grade swashplate elicopter,toate repara aripa și planor,cinci zbor model

- Simulator model: sub simulator

- Dimensiune pachet: 33 * 26 * 12cm / 13 * 10.2 * 4.7 în

- Greutate pachet: 1276g / 2.8 lb

- Mai multe funcții de control de la distanță a sistemului,inclusiv elicopter,avion și slider trei tip de aparat de zbor și cinci modele,acoperă aproape fiecare model popular,puteți acoperi orice model de acest radio.

- 3.5 inch colorate ecran de 320×480 rezolutie ecran,clar meniu și grafice.

- Mare distanta de control: 1.1 km pe jos,la 2 km în cer.

- Extinderea modul feedback-ul,utilizatorii pot obține avionul detalii în timp real.

- Face foarte clar și exact rezultatul de ieșire.

- Timp rapid de răspuns de numai 3ms la operație,mai repede decât alte transmițător 20ms,chiar și de zece canale, de asemenea, să te simți.

- Mare canal de rezoluție ajunge 4096,0.25 noi pe rezoluția lasa toate servo ține liniștit.

- Puternic anti-jumping,DSSS(Direct sequence spread spectrum), tehnologie.

- Preț incredibil, de înaltă calitate cina bland, si mai exact, un răspuns mai rapid, rezoluție mai mare,una și numai una anti-sărituri tehnologia DSSS.într-adevăr demn să-l aibă.

- 1 * RadioLink AT10 II 10CH Transimitter

- 1 * R12DS 10Ch Receptor

- 1 * PRM-01 Tensiune Reveni Module

- 1 * Conector 4Pin

- 1 * Manual De Limba Engleză

- Modul 2 ( mana stanga a Clapetei de accelerație)

- Modul 1 ( mana Dreapta a Clapetei de accelerație)

1.Vom trimite pachete în timp util după plată trece Vilatudor.ro de verificare de securitate, vă vom informa inmmediately dacă nu există nici o situație excepțională . 2.Vom alege cea mai bună metodă de transport maritim pentru țara dumneavoastră,depinde de starea de transport. 3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Pachetul reveni datorită problemă de transport,putem retrimite sau de restituire. 5.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte taxe vamale.

6.Estimat timpul de livrare pentru diferite metode de transport: Singapore Post și NLPost sunt bune pentru majoritatea clienților ca nici taxe vamale, în mod normal (Cu 15-60 De Zile timp de livrare) Vilatudor.ro Standard de Transport este stabil,sigur și îmbătrânirea rapidă pentru cele mai multe țări(15-35 Zile timp de livrare) DHL,UPS si FEDEX sunt rapide (3-8 Zile, timp de livrare), dar poate cauza taxelor vamale. EMS la nivel mondial: Pentru SUA, marea BRITANIE, Australia și Canada, de obicei, durează 15-20 zile lucratoare . 14-30 zile lucrătoare pentru cele mai multe țări. 7.Timp de livrare 1.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video și să ne contactați în 48 de ore,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare. 1.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! 2.Feedback-ul este foarte important pentru afacerea noastră,și ne-am highlt apreciat că, dacă poate să ne dea 5 stele de feedback . 3.solicităm să vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. 4.Vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne problema ta,vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisfăcut!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 35cm x 30cm x 20cm (13.78in x 11.81in x 7.87in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.2kg (2.65lb.)
Patru-wheel-Drive Atribute RadioLink AT10 II
Instrument De Consumabile No
Dimensiune 35*30*20
RC Piese si Acc Emițătoare
Greutate 1.2kg
culoare gri și portocaliu
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Nume De Brand LIDIRC
Pentru Un Tip De Vehicul Elicoptere
Dronele De Tip Accesorii Control De La Distanță
Pachet Da
Upgrade Componente/Accesorii Adaptor
Parametrii tehnici Valoarea 10
Material Material Compozit
Numărul De Model RadioLink AT10 II
receptor R12DS
distanța 1-2km
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive Control De La Distanță

Produse similare