2018 Nou stil Bărbați Triatlon Sport Haine Ciclism echipa Pro Cycling Skinsuit pentru Rularea de Înot Ropa De Ciclismo Maillot

120.91lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Fierbinte de Vară ciclism jersey Maneci Scurte Ciclism Skinsuit Unisex Triatlon fermoar invizibil dresuri siamezi ciclism salopete

ATENȚIE: triatlon Nostru îmbrăcăminte sport tampoane implicit este triatlon tampoane, relativ subțire, în principal pentru ciclism,înot și alergare. dacă aveți nevoie de ciclism profesionist, pad, vă rugăm să trimiteți-mi un mesaj, vă mulțumesc!

Vă Rugăm Să Rețineți:

Pentru a face skinsuit mai profesionist, toate ciclism skinsuitdo nu au buzunare la spate. dar dacă ai nevoie de buzunarul de la spate,de asemenea, puteți trimite-mi un mesaj, o vom face în conformitate cu cererea dumneavoastră, vă mulțumim.

>> ATENȚIE, VĂ RUGĂM:

1. Vă rugăm să înțelegeți dacă dimensiunea elementelor sunt potrivite pentru tine în achiziționarea, astfel încât să nu provoace neînțelegeri inutile după primirea de bunuri.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Va garantam stilul este același așa cum se Arată în poze, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model. Vă mulțumesc!

3. Compara detaliu dimensiuni cu a ta,vă rugăm să permiteți-1-3cm diferă datorită măsurare manual, multumesc (Toate de măsurare n cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch)

>> METODA DE PLATA

1. Cel mai bun mod este direct plată on-line,puteți alege singur. Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne știe înainte, atunci când comanda.

2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărător\\'s de informații.

>>TERMENII DE LIVRARE

1.Avem transport gratuit prin China Post Air Mail,ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 35-60 zile lucrătoare.

2.Va vom trimite bunurile în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

3.Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme. Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda)

>> De retur si Garantie

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție

2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

4. Pentru orice produs,vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.

>> Feedback-ul

1.Cumpărătorii timpurii de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru afacerea noastra\\'s de dezvoltare, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. L\\'ll lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3.Vă rugăm să ne contactați înainte de litigii sau de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 28cm x 15cm x 10cm (11.02in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.45kg (0.99lb.)
Nume De Brand EMONDER
Tip Sport Ciclism
Dimensiune S, M, L, XL, XXL, XXXL
Lungime maneca(cm) Scurt
Caracteristică Iute Uscat,Respirabil
Tip De Element Tricouri
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Tesatura Tip Jersey
Lungime Fermoar Parțială Cu Fermoar
Numărul De Model malciklo
Sezon Vara
Gen Bărbați
Material Lycra

Produse similare