XINTOWN Grile Bărbați Ropa Ciclismo Vara Echipa de Ciclism Jersey bib set de pantaloni scurți de Biciclete Maneci Scurte Îmbrăcăminte Sport Accesorii pentru Biciclete

157.41lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere Marca: XINTOWN Material: Poliester Marime: S,M,L,XL,XXL,XXXL Sex: Bărbați COOLMAX: rapid-uscat funcție și face sa te simti mai confortabil de Înaltă calitate colanti material: lumina și scăderea vântul Se pot păstra la loc uscat și rece în starea fierbinte și caldă în stare rece Chiar ești transpirat, Jersey nu adera la pielea Pachetul include: 1 Bucată * bicicleta jersey top 1 Bucată * bicicleta salopete pantaloni scurți de Plată:

Acceptam alipay, West Union, tt. Toate cardurile de credit majore sunt escrow prin securizată a procesatorului de plati.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere:

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.45kg (0.99lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 29cm x 11cm (15.75in x 11.42in x 4.33in)
Tip De Unitate Set
Gen Bărbați
Tricouri Material 100% Poliester
Metode De Vânzare fabrica de vânzări directe
Maneca Dimensiunea Maneci Scurte
Dimensiune 3XL, XXL, XL, L, M, S
Tip Jersey Seturi
Nume De Brand weimostar
Sezon Vara
Lungime Fermoar Plin
Pantaloni Material 80% Poliester si 20% Lycra
Material Poliester și Lycra
Ciclism Jersey Pad Stil GEL Respirabil Pad
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale

Produse similare