Copil de vara fete, topuri teuri,imagini de desene animate drăguț fete T-shirt,O-neck mâneci scurte imbracaminte copii,haine copii(1-6 ani)

33.99lei

Adauga la lista dorintelor

Topuri & Tricouri

Descriere produs


1.Pentru creșterea copilului este în contradicție, vă rugăm să urmați dimensiunea reală de a cumpăra,vă mulțumesc.

2.Dacă copilul este supraponderal sau subponderal,aveți nevoie pentru a alege o dimensiune mai mică sau mai mare dimensiune.

3.Dimensiunea doar pentru referință.1-3cm de eroare este normal, vă rugăm să rețineți.

1cm = 0.39

Daca comandati mai mult de 2 piese de îmbrăcăminte,un Cadou frumos va veni împreună cu comanda dumneavoastră. Pentru a economisi bani, este o idee bună pentru a obține în avans. Dacă sunteți un om de afaceri , nu ezitati sa ne contactati. Pentru a cumpăra în vrac, o mare reducere aștepta mereu pentru tine. Magazinul nostru deține mari promotii neregulat,dacă vă place acest articol, vă rugăm să Adăugați la Lista de dorințe ,astfel încât să puteți primi o reducere de știri de acest element în prima dată, și nu ratați ocazia de a comanda. Nu-l pierdeți,puteți verifica afară mai mare de produse din magazinul nostru ... vă Rog să mă contactați pentru a informa stilul tau preferat, așa că am putea aranja mărfurile pentru tine mai devreme, uneori, există stiluri SUNT DIN STOC , așa că vă rog să mă contactați înainte de a plasa comanda.Sau lăsați suplimentare de stil numere pentru mine în cazul în care există orice stil de stoc. Vă rugăm să fie informat, nu ne asumăm suplimentare Taxă de Import din țara ta, nu da feedback-ul rău din cauza asta.

. Avem sute de modele de moda si avem destui gata bunuri! Vă asigur că vom face tot ce e omenește posibil pentru a face experiența dumneavoastră una mare. Suntem un grup prietenos de oameni care cred în curtoazie și respect. Tratăm fiecare client cu grijă și am înțeles că singurul lucru care vă va aduce înapoi la magazinul nostru este modul în care ne trata. Din moment ce suntem în vânzări on-line preferăm să ia întrebările dumneavoastră prin e-Mailuri. Suntem extrem de rapid în a răspunde cumpărătorii noștri nu doar înainte de vanzari, dar cu siguranță după vânzare, de asemenea,. Suntem rapid expeditorilor. Cu siguranta va vedea toate aceste lucruri bune daca te uiti la feedback-ul de la cumpărători multumiti. Dacă nu puteți găsi răspunsuri la întrebările dumneavoastră aici, contactați-ne prin e-mail. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 12-24 de ore. Ne puteți trimite un email pe week-end,putem întotdeauna de lucru pentru tine în orice moment!

Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii,sincer vă invităm să ne lăsați un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru,va lua doar 1 minut. Dacă nu sunteți,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback neutru sau negativ ca niciunul dintre ei nu poate rezolva problema.Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri. Multumesc .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 2cm (7.87in x 7.87in x 0.79in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiune 18M.24M.3T.4T.5T.6T
Topuri De Tip Tees
Tesatura Tip Postav
Gen Fete
Guler O-Gât
Material Bumbac
Numărul De Model 50172
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Stil Casual
Numele Departamentului Copii
Sezon Vara
Copilul NE-a Dimensiune 18M, 24M, 3T, 4T, 5T, 6T
Tip De Element Topuri
Model Tip Desene animate
Ambalare Independent de ambalare cu tag-uri și mărci
Lungime maneca(cm) Scurt

Produse similare