Motocicleta Chrome Comutator Carcasă Pentru Harley Dyna/Sportsters/Softail/V-Rod/Touring 2009-mai târziu 2010 2011 2012 2013

57.89lei

Adauga la lista dorintelor

Rame Si Accesorii

Descriere produs


Detalii produs: Culoare: Chrome Material: de Înaltă calitate piese de aluminiu Ușor de instalare,direct bolt-on Instrucțiuni: nu sunt incluse Excelent inlocuitor pentru original comutator carcase Vin cu necesar hardware-ul de montare instalare Profesională este foarte recomandat dacă nu știți cum să se ocupe de Montarea: vă Rugăm să verificați model de motocicleta înainte de a cumpăra se Potrivesc Pentru: 2009-mai târziu Harley Davidson Dyna,Sportsters,Softail,V-Rod,și modelele Touring. (Nu se potriveste 2012 Harley Dyna switchback FLD) vă Rugăm să Rețineți: Acesta nu va veni cu suplimentare de Radio sau Electronice Cruise Pachetul Inclus: O pereche de switch carcase(stânga și dreapta)

FAQ

Va acest element se potrivește cu Motocicleta/Masina? Vom lista dreptul de modele în descrierea produsului, inainte de a cumpara, vă rugăm să confirmați Accesorii sunt potrivite pentru Motocicleta ta. Dacă încă nu sunt sigur despre asta, vă poate lua în considerare consultarea unui tehnician inainte de a comanda pentru a fi sigur de pe formă. Cât timp ia să sosească? În general vorbind, vom aranja livrare în 1-2 zile lucrătoare după ce plata este confirmat, și vom coopera cu DHL(5-7zile), și EMS (13-20 zile) pentru termenul de livrare, Notă: va vom trimite bunuri numai prin EMS pentru clienții din unele zone, de exemplu Rusia, care este mai bine pentru import. Trebuie sa platesc taxe vamale? noi nu plătesc nici o taxă Fiscală .și prețul pe Vilatudor.ro nu include taxe vamale și comision dacă se întâmplă, orice taxă vamală și de taxa cauzate de acest lucru, cumpărătorul ar trebui să plătească de unul singur, dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu cumpere, pentru a evita necazurile . Taxele vamale sunt percepute de țările importatoare. Deși nu putem controla acest lucru, ne va ajuta să declare o valoare mai mică la vamă. Prin urmare, cele mai multe dintre clienții noștri nu trebuie să plătească taxe vamale sau să plătească doar câteva. Dacă aveți cerințe speciale pentru valoarea declarată, vă rugăm să ne explicați atunci când plasa comenzi

Politica De Transport Maritim

Am expediat în întreaga lume,cu excepția APO/FPO. Elementele sunt expediate din China folosind par Avion,ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 20 de zile lucrătoare. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori,aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare.

Plata acceptam alipay aici. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Vă rugăm să efectuați plata în termen de 3 zile (am expediat doar la Vilatudor.ro comfirm adresa ) Clientul este întotdeauna NR.1 satisification și feedback-ul pozitiv este foarte importantă pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Ne pasă de clienții noștri fideli și să înțeleagă preocupările și frustrările s-ar putea avea.și vom încerca noastre cele mai bune ro a rezolva problemele. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ.vom găsi o soluție pentru a satisface cerințele dumneavoastră și endhance la satisfication. Din cauza la același ISP setări filtru de SPAM,este posibil să nu fi capabil de a primi e-mail nostru răspunsurile,dacă aveți probleme în primirea noastră de e-mailuri,poate fi necesar să utilizați un alt e-mail pentru a ne contacta. Dacă sunteți unsitisfied cu elementul pentru orice motiv, în termen de 3 zile de la punctul de primire,vă puteți întoarce pentru o rambursare(deducerea de transport).

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.38kg (0.84lb.)
Tip De Unitate Pereche
Înălțime Element 0inch
Lățime Produs 0inch
Tip De Material Aluminiu
Motobike Face Harley-Davidson
Numele Modelului Dyna/Sportsters/Softail/V-Rod/Touring
Articol Greutate 0.38kg
Element De Lungime 0inch
culoare Chrome
Tip De Element Acoperă & Stucaturi Ornamentale
Nume De Brand Crystearth

Produse similare