Fibra de Carbon Volan Trim & Carbon Butonul de Viteze Capac Pentru BMW M2 F87 E92 E93 M3 F80 M3/82 F83 M4/F10 M5/M6 F12 F15 F16 X5M

238.80lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Fibra de Carbon de Schimbare a vitezelor Konb & Gear Surround Capac Pentru BMW M2 F87 E92 E93 M3 F80 M4 82 E60 F10 M5 M6 F85 X5M F86 X6M

Se potrivește:

Stil de Fibră de Carbon de schimbare a vitezelor konb coperta : F87 / F80 / 82 F83

Stil B Fibra de Carbon Gear surround capac tapiterie : numai F80 / 82 nu se potrivesc M2 ( se potrivesc Doar cu volanul pe Stânga )

Material : Fibra De Carbon

Instalare : Adaugati pe bandă față-verso , profesionale instala foarte recomandat .

Returnare Și Rambursare

Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit.

Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare. Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail. Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare.

Vă rugăm să introduceți în articol cu atenție. Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte. În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată. De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile.

Dacă elementul este găsit fără defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cheltuiala cumpărătorului. Produsele returnate fără număr RMA vor fi refuzate și returnate expeditorului. Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport. Cumpărătorul este responsabil pentru suplimentare costurile de transport pentru elemente care sunt returnate refuzat și/sau nu pot fi livrate. Nu acceptăm orice se întoarce fără un număr de autorizare pe cutie sau etichetă este returnat în.

Trimite-ne un e-mail în timpul nostru de lucru (de luni până vineri), veți primi un răspuns în 24 de ore. În weekend-ul nostru, puteți obține un răspuns în 48 de ore.

Dacă nu suntem mulțumiți cu produsul sau serviciul ,vă rugăm să contactați-mă și nu ne dau negativ sau feedback naturale,trebuie să oferi o soluție satisfăcătoare.

Feedback & DSRs (Detaliate Vânzător Opiniile). Ne bazăm pe eBay reputație și de satisfacție a clienților pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul Dvs. și DSRs sunt extrem de importanți pentru noi ca mai bine DSR scoruri afectează nostru de căutare de plasament de pe eBay. Ne-ar dori să câștige un feedback bun si 5 stele DSR rating. Acțiunea ta ne va ajuta să oferim lapte și pâine . Dacă nu ne-am dat un motiv suficient pentru 5 stele note pe fiecare DSR atunci vă rugăm să ne anunțați cum putem câștiga dvs. de rating de 5 stele înainte de depunerea yourscores!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
An 2014+
Numele Modelului M
Înălțime Element 0inch
Extern De Certificare De Testare ISO9001
Articol Greutate 0.05kg
Element De Lungime 0inch
Tip De Element Interior Semifabricate
Lățime Produs 0inch
Nume De Brand JOGON
Tip De Material Fibra De Carbon

Produse similare