De vânzare cu amănuntul 2-10 ani pantaloni culoare solidă moda sport casual pantaloni brodate la mașină, băiatul primavara toamna

30.84lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


**element suplimentar va primi suplimentar de 3% off vrac pret!**

*Fabrica Direct - Brand Local*

Noi folosim de obicei subțire și ușor material ca punga de plastic pentru pachetul de bunuri, astfel încât să ne putem salva costul de transport maritim pentru a permite clienților noștri mai mult preț mai ieftin.

Dimensiunea diagramă(CM; abaterea: 1-3CM)

Copiii NE-Size

Lungime Pantaloni

Talie

Mărimea pe Etichetă

24M

51

21

90

3T

56

22

100

4T

61

23

110

5T-6M

66

24

120

7T-8T

71

25

130

9T-10T

76

26

140

Înainte de utilizare, se spală la mașină, în apă caldă. uscare mediu. utilizarea non-clor înălbitor.

De plată și de transport maritim

W e accepta toate plățile enumerate mai sus.

Toate produsele se vor livra în termen de 1-5 zile lucrătoare (cu excepția weekend și de sărbători) după plata este eliminat.

Se întoarce

Va garantam ca fiecare produs ai cumparat este nou și nu este folosit sau au încercat înainte. (Restituiri pe de transport maritim și de manipulare pentru comenzile internaționale) *Toate deschise elemente vor fi deduse o taxă de repopulare 25% *vă Rugăm să ne contactați în primul rând, înainte de a trimite înapoi produsul. Atunci când un ordin este plasat, aceasta înseamnă că ați citit termenii și sunteți de acord cu ele.

Feedback-ul și Servicii pentru Clienți

Ne străduim pentru 100% feedback pozitiv și de a face cele mai bune noastre de a face foarte mult mulțumit cu achiziționarea și comerțului. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. pentru orice motiv, vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problema înainte de a părăsi feedback-ul. Vom scrie înapoi cât mai curând posibil, de obicei în termen de 24 de ore. Ne lăsați feedback-ul pozitiv pentru toți finalizat cu succes comercial.

Vă rugăm să ne contactați prin intermediul Vilatudor.ro mesaj de sistem. Dacă trimiteți e-Mail, vă rugăm să includeți numărul de ordine sau numărul de urmărire al coletului sau link-ul de pe elementul pe care doriți să cumpere, astfel încât să ne putem serviciu mai rapid și mai eficient. Răspunsul nostru este în 24-36 de ore de afaceri. Uneori filtrele de spam va bloca e-mailurile noastre, vă rugăm să verificați folderul de spam, pentru lipsa de mesaje dacă nu auzi de la noi în termen de 48 de ore de afaceri.

Vă rugăm să vă Rugăm să cumpere cu încredere. - Vă rugăm să nu uitați să rata de serviciu, atunci când obține bunurile. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și să ne lase un rating de 5 stele pentru toate.. Servicii de 5 Stele este prioritatea noastră ..Dacă nu ai primit-o de 5 stele serviciu, vă rugăm să ne contactați în primul rând și vom găsi o modalitate de a repara..feedback-ul pozitiv și servicii pentru clienți este prioritatea noastra..va multumesc foarte mult pentru cumpărături în magazinul nostru.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Tipul De Talie Mid
Numele Departamentului Copii
Gen Baieti
Tip De Element Lungime Completă
Decor Model
Material Bumbac
Nume De Brand wobfaobxylf
Tip De Închidere Talie Elastic
Model Tip Solid
Pantaloni Stil Pantaloni De Creion
Numărul De Model W170585
Se Potrivesc De Tip Vrac
Copilul NE-a Dimensiune 24M, 6T, 8T, 10T, 3T, 4T

Produse similare