Noua Toamna Primavara pentru copii baieti fete Desene animate Elefant Haine de Bumbac Seturi Tricou+Pantaloni Seturi Costum de 2-5 ani

29.83lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Cele mai noi!!! Copiii de Primăvară și timpurii de toamnă haine,

haine seturi, Copii băieți fete Purta

De VÂNZARE la CALD Produs de Promovare ACUM! VĂ RUGĂM SĂ NU RATAȚI~~~

Descriere : cu un design drăguț, modă, acesta va fi cel mai bun cadou pentru inima ta dulce. Și eu sunt sigur că ea/el va iubi atât de mult.

Imaginile sunt pentru informarea ta, deoarece de afișare diferite, de fundal de fundal diferite, diferite lot de material , într-adevăr hainele pot fi câteva diferență, de asemenea, pentru aberatiile de culoare, net comercial nu poate fi evitat această problemă. toate sunt acceptate. daca nu poti accepta ,te rog, nu pentru asta. multumesc.

1. plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii,vă Mulțumesc pentru amabilitate cooperare.

2. Vom accepta ESCROW, card de Credit, Visa,banca la Banca.

1.Ne va livra elementele în termen de 3-7 zile lucrătoare după ce plata este primită

2. China post air mail nevoie de aproximativ 15-25 de zile lucrătoare pentru a ajunge,vă rugăm să fie pacient.câteva țări au nevoie de mai mult timp, dacă aveți nevoie de informații detaliate,vă rugăm să ne contactați direct.

EMS va fi luat aproximativ 8-15 zile.

DHL va fi luat aproximativ 4-7 zile lucrătoare pentru a ajunge.

În aproape același timp de livrare, avem dreptul de a alege un nou mod expres dacă este necesar.Sper că puteți înțelege.

3.Coletul va fi declarat ca cadou cu valoare mai mică pentru ușor de vămuire

4.Ne va livra la adresa implicită în Vilatudor.ro ,și un număr de telefon este important atunci când vă lăsați adresa dvs., astfel încât toate de client, vă rugăm să verificați adresa dvs. de atent, nu ratați orice informații pe adresa ta, cum ar fi numele străzii și numărul casei și așa mai departe, în caz contrar, coletele pot fi livrate.

5.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente,intarzieri sau alte probleme,este responsabilitatea compania expres.

1. Te rog fă-mi o favoare să vă amintiți să faceți clic primite butonul când ați primit bunurile.multumesc.E foarte important!!!,Cum să fac,vă rugăm să vezi cum urmează

2 . Dacă sunteți mulțumit cu produsul primit,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv cu 5 stele.Vă mulțumesc foarte mult pentru amabilitatea de ajutor

3. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca Negativ sau Neture feedback-ul ,Vom face întotdeauna cele mai bune noastre de 100% satisfacție a clienților. Mulțumesc în avans. Negativ sau Neture feedback-ul nu se poate face cu orice ar fi,nu e nimic pentru tine, Nu crezi?

1.problema de calitate, de schimb în primul rând, Apoi să se întoarcă.

2.Cumpărătorul trebuie să ne e-mail în avans pentru a discuta un acord pentru schimb sau returna. în caz contrar, noi nu-l accepta

3.Cumpărătorul ar trebui să suporte costuri de transport și manipulare taxă, în timp ce elementul a revenit.De transport de marfă colecta nu este accepta

Cel mai bine atitudinea și armonioasă serviciu va fi luat de la piatră, și, de asemenea, vă mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră. Vă doresc pace, bucurie și fericit tot timpul.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 25cm x 5cm (11.81in x 9.84in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate Set
Model Tip Print
Tip De Închidere Pulover
Material Bumbac
Lungime maneca(cm) Plin
Numele Departamentului Copii
Locul de Origine China (Continentală)
Copilul NE-a Dimensiune 24M, 5 T, 3T, 4T
Gen Unisex
Guler O-Gât
Îmbrăcăminte De Tip Haina
Numărul De Model QD-055
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Tip De Element Seturi
Maneca Stil Regulat
Stil Moda

Produse similare