10 buc / lot 7W LED PCB, 49mm pentru 7pcs Led-uri, din aluminiu, placa de baza, Aluminiu PCB-Printed Circuit Boards, de mare putere 7W LED DIY PCB

22.65lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Aplicații:

Mare putere LED 7w/7*1w utilizate pe scară largă în general de iluminare, conturul lumini cu LED-uri, grădină CONDUS lumini, tavan lumini cu LED-uri, decorative lumini cu LED-uri, arhitectural, iluminat LED, LED lămpi stradale și așa mai departe.

(O), CONDUS de sudare condiții

(1) ciocan de lipit: vârful de fier de lipit (de până la 30W) temperatura să nu depășească 300; necesar de împământare ciocan de lipit, Electrostatice notsuper gama; timp de sudare nu este mai mare de 3 secunde; sudare poziția de cel puțin 3 mm de gel.

(2) lipirea baie: baie de lipit temperatura maximă de 260; dip soldering timpul nu este mai mult de 5 secunde; dip-lipire poziție de cel putin 3 mm de gel.

(B) pin metoda de formare

(1) trebuie să fie de 2 mm de gel să se aplece suport.

(2) stent prindere sau făcut de către profesioniști.

(3) stent trebuie să fie finalizate înainte de sudare.

(4) stent este nevoie pentru a asigura pin și spațierea în concordanță cu placa de circuit.

(C) LED metoda de instalare

(1) Rețineți că perimetrul de amplasare a diferitelor tipuri de dispozitive pentru a preveni o polaritate greșită. Dispozitive să nu pentru a obține prea aproape de elementul de încălzire, și condițiile de muncă să nu depășească limitele impuse de prevederile sale.

(2) asigurați-vă că nu pentru a instala codul pin deformare LED-uri.

(3) atunci Când a decis să se calculeze o fata buna si placa de circuit Teren de dimensiuni și toleranțe în scopul de a evita suportul de presiune excesivă în gaura instalat.

(4) Instala LED-uri, este recomandat să utilizați ghidul de manșonul de poziționare.

(5) înainte de a reveni la normal de lipit de temperatură trebuie să fie evitate pentru a face LED fi orice vibrație sau de o forță externă.

(D) Curățarea

Când de curățare chimică coloidal trebuie să fie deosebit de atenți, pentru că unele substanțe chimice pe coloid deteriorarea suprafeței și provoca decolorarea, cum ar fi tricloretilena, acetonă. Disponibil etanol șterge, scufundare timp de nu mai mult de trei minute la temperatura camerei.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 12cm x 10cm (5.91in x 4.72in x 3.94in)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Greutate Pachet 0.075kg (0.17lb.)
Garanție 2 ani
Numărul De Model 7w
Corpul Material Aluminiu
Stil Modern
Tip De Element Abajururi
Greutate 6.2g
Caracteristici Universal / disipare mare de căldură tip
Lungime 4.9cm

Produse similare