XYZLS 45x45cm Decorative Craciun Fericit Serie față de Pernă de Bumbac Lenjerie de Pernă Pernă Caz Decor de Crăciun

39.16lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


45x45cm Decorative Craciun Fericit Serie față de Pernă de Bumbac Lenjerie de Pernă Pernă Caz Decor de Crăciun

Material:Bumbac Lenjerie de Măsură de 18 centimetri pătrați,45x45cm,acolo este de 2-3cm abaterea există datorită manuală de măsurare cu fermoar Invizibil la fața Locului tratament cu detergent ACOPERI NUMAI(INTRODUCE NU sunt INCLUSE ) Poate exista o ușoară diferență de culoare din cauza luminii și rezoluție de afișare,vă rugăm să în natură prevalează.

Notă:

1.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

2.Dacă doriți să faceți o comandă mare,va rugam sa ne contactati inainte de a plasa comanda, astfel încât să putem oferi unele reduceri.

3.100% de plată înainte de livrare,vă rugăm să asigurați-vă că ați scris informații corecte:nume,adresa,cod poștal,număr de telefon.

4.Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 2 zile lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru,vă rugăm să re-trimite e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Livrare:

1.Comanda dumneavoastra va fi livrat în termen de 7 zile după verificarea plății.

2. Pentru NOI cumpărători - de cele mai multe ori vei primi comanda dvs. în termen de 15-35 zile lucrătoare după ce transferul pachetului de China Post. Acesta va fi livrat prin USPS atunci când aceasta ajunge la NOI. Nu putem garanta timpul de livrare dacă oficiul poștal are orice întârzieri neașteptate din cauza de vacanță, vreme, sau alte condiții.

3.Pentru Non-US cumpărători - de cele Mai multe ori vei primi comanda dvs. în termen de 25-35 zile lucrătoare după ce transferul pachetului de China Post. Nu putem garanta timpul de livrare dacă oficiul poștal are orice întârzieri neașteptate din cauza de vacanță, caracterul, obiceiurile, sau alte condiții. Unele țări precum Rusia, Brazilia, sau unele țări Europene poate dura până la 35-50 de zile lucrătoare sau mai mult pentru livrare .

Politica De Retur:

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și de ambalare .DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Feedback-ul:

Feedback-ul dvs. pozitiv este foarte important pentru noi,ne-am angajat să oferindu-vă cu cele mai bune servicii și produse de înaltă calitate.Vă rugăm să contactați cu noi, dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.De asemenea,vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problema înainte de neutru și de feedback-ul negativ,vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Greutate Pachet 0.22kg (0.49lb.)
Tip De Unitate bucata
Material Lenjerie / Bumbac
Numărul De Model crăciun pernele de acoperire
Technics Țesute
Model Tipărite
Stil Desene animate
Utilizarea Decorative,Scaun Auto,Scaun
Dimensiune 45x45cm
Forma Pătrat
Nume De Brand XYZLS
Model Tip Scrisoare

Produse similare