Multi-culoare TPU Silicon Moale de Cauciuc Corpul Camerei Caz Acoperire Sac de Piele de Praf de Protectie Pentru Sony ILCE-6000L A6000 16-50mm Saci

32.14lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Multi-culoare TPU Silicon Moale de Cauciuc Corpul Camerei Caz Acoperire Sac de Piele de Praf de Protectie Pentru Sony A6000 ILCE-6000L 16-50mm Saci

Caietul de sarcini:

Acesta este fabricat din strechable, tenace, moale, de înaltă calitate, sănătoase material.

Silicon de acoperire camera, moale, durabil si lavabil, perfect aparatul de fotografiat.

Proteja de locuințe și tastatura împotriva zgarieturi, zgârieturi și abraziune, în plus, toate funcțiile pot fi utilizate în mod liber.

Senzație de atingere bun.

Compatibil Pentru Sony Alpha A6000 ILCE-6000

Notă : din cauza diferitelor monitor LCD și sentiment diferit despre culoare, e o mică diferență între ceea ce vezi și ceea ce vei primi

Potrivit Pentru: Sony Alpha A6000 ILCE-6000

Pachetul Include:

1 X Husa Silicon

Notă: camera nu inclu

Display:

Ne fotografie de la noastre de fotografi profesioniști, care vizează servesc cel mai bine poze reale. Elementul pe care îl primesc este același ca în fotografii, dar vă rugăm să permită aberație. Dacă sunteți interesat în produsul nostru și doresc să cumpere, plasați o comandă și apoi a finaliza plata.

Livrare:

1. Transport la nivel mondial , Pentru a reduce cheltuielile, fiecare produs va fi livrat cu urmărirea NR. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Restituire/Rambursare:

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Taxele de expediere suportate de returnarea elemente vor fi suportate de către cumpărător.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și post.

Vamale:

Comanda va fi declarată drept cadou sau o valoare mai mică pentru a minimiza personalizate fiscale, și ușor de personalizat procedurii. Dacă veți găsi informații despre taxa de import situația în țara dumneavoastră, și cred că există modalități de a reduce impozitele trebuie să plătească (sau să elimine taxele total), spune-ne de ce ai nevoie de a pune instrucțiuni (în ceea ce privește etichetarea, ambalarea, declarații, facturi, etc.) în câmpul de comentarii în timpul checkout. Suntem mai mult decât fericiți să urmați instrucțiunile. Atenție, vă rugăm! Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Feedback-ul:

Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Vom lucra cu tine pentru a rezolva problemele. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Material Silicon
Tip Accesorii caz de protecție
Pachet Da
Nume De Brand HuWANG
Tip Sac Moale
Numărul De Model Silicon Moale De Cauciuc Capacul Corpului Aparatului Foto

Produse similare