Liyuke Încreți Rochie De Bal O Linie Strapless Rochie De Petrecere Genunchi-Lungime Frumoasă Eșarfă Formale Rochii Personalizate

339.04lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


începe

end

Rochii De Bal

Sfaturi Cald :

1. Toate rochiile sunt făcute la comandă . când selectați Dimensiuni Standard, vă rugăm să referință noastre dimensiunea diagramă. Ai, de asemenea, ne poate oferi măsurători exacte.

2. Ca un Vanzator cinstit, toate rochiile pe care le-a făcut în 90% ~ 95% similitudine cu imaginea originală, cu EXCEPȚIA noastră de imagini reale . Daca vrei 100% exact același lucru, te rog iartă. Nu există două exact același pleacă în lume. Nu putem garanta, astfel încât vă rugăm să nu plasați comanda în cazul în care încă insistă 100% similitudine. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3. Pretul este doar pentru rochie , nu include alte accesorii precum manusi, geaca, voal si jupon. Daca vrei accesorii, vă rugăm să ne contactați.

4. Afectată de mai mulți factori, cum ar fi de iluminat, foto unghiuri, digitale, prelucrare foto, sau chiar o altă rezoluție de afișare, nu va fi o anumită culoare, nu pot fi evitate, nu probleme de calitate. Sper că puteți înțelege.

5. Dacă avem imagini reale pentru rochiile noastre, trebuie să le atașați în fotografii arată o parte, aveți posibilitatea de referință noastre imagini reale pentru a decide dacă doriți să-l cumpere. De asemenea, dacă aveți întrebări pentru imaginea noastră, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

6. Dragă prietene,noi dimensiuni standard sau personalizate dimensiuni,la pret sunt la fel.Vă rugăm să ne lăsați măsurătorile dumneavoastră dacă alegeți personalizat,vă rugăm să consultați de mai jos instrucțiuni de măsurare:

-Full Bust = (Inci sau centimetri)

-Talie = (Inci sau centimetri)

-Solduri = (Inci sau centimetri)

-Înălțimea la umăr la podea, fără pantofi = (Inci sau centimetri)

-Lățimea la umăr la umăr = (Inci sau centimetri)

-Înălțimea de la partea de sus a capului la podea cu pantofi = (Inci sau centimetri)

7 . Prieten drag,orice modificări de dimensiune,culoare,cereri speciale nu sunt acceptabile după ordinea depășește 24 de ore.Dacă depășește 24 de ore, dimensiune sau culoare sau detalii de comandă trebuie să fie schimbat, vă rugăm să trimite un mesaj la noi, dar trebuie să plătească taxă de manipulare, de asemenea, vă rugăm să amâne livrarea comenzii, sincer sper că înțelegi.

* Produs Photoshow *

* Dimensiune Standard Grafic *

* Instrucțiuni De Măsurare *

(a) (b) (c) (d)

(a) umăr la Umăr De la marginea de la priza de umăr, peste măsură înapoi la același punct de pe celălalt umăr. (b)Lungimea Brațului (pentru articole de îmbrăcăminte cu mâneci lungi) Lungimea Brațului - se Măsoară de la umăr la încheietura mâinii. (c)Armseye (pentru articole de îmbrăcăminte cu mâneci) Măsurați distanța de la partea de sus a umărului, în scădere față de umăr, sub braț groapă, iar partea din spate a umărului. (d)Hollow la Tiv (numai pentru scurt rochie de lungime) se Măsoară de la centrul de clavicula (Gol) la rochie tiv. Notă: lungimea nu este măsurată începând de la îmbrăcăminte decolteu

* Culoare Diagramă *

- Asta este din satin de culoare diagramă,dacă rochia ta de mireasa nu este din satin,vă rugăm să ne contactați pentru a confirma culoare,vă mulțumesc!

*Procesul De Producție*

*Liyuke Rochie De Mireasa Magazin*

*Metoda De Transport Maritim*

-Elementele vor fi trimite prin TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS,China Post etc Transport maritim de timp: 4-7 zile de TNT, UPS, FedEx, DHL -Acesta este un transport internațional. Elementul va fi trimis prin curier din China la adresa ta. Ne poate plia rochie de interior pentru a proteja ștrasuri din mărgele sau siret. -Vom pune rochia într-un sac de curier. Aburi de presă este recomandat după internaționale de transport. -Înainte de expediere vom face o examinare atentă, a încercat să fie probleme.Dar în cazul în care cumpărătorul obține bunuri găsite probleme, vă rugăm să contactați cu noi, ne va ajuta să abordate în mod corespunzător.

*Taxe Vamale*

-Ca să fiu sincer,în cele mai multe timp, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. Noi va declara ca o probă și o valoare scăzută pentru a evita taxa. Dar, uneori, în unele țări,colaboratorul vamal poate fi strictă. noi nu răspunzători de orice taxe vamale, vă Rugăm să verificați politica vamală la propriul loc. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație.Sincer si va multumesc!

*Politica De Returnare*

-Vă rugăm să confirmați comanda (dreapta dimensiune, culoare, stil) cu atenție înainte de a vă decide pentru a plasa comanda. Toate comenzile sunt aranjate în funcție de orderconfirmation. Ca întotdeauna, dacă există o problemă sau dacă elementul este nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru un mod rapid și atisfactory rezoluție, cum ar fi, de restituire sau schimb un alt element nou pentru tine. Va rugam sa ne contactati pentru a reveni la primul termen de 48 de ore de la primirea produsului. Returnat trebuie să fie în stare perfectă, așa cum a fost trimis la tine, nu a fost modificat și nu a fost purtat. Dacă există orice urme de praf, pete murdare, schimbare și așa mai departe, nu vom oferi rambursări. Oferim GRATUIT REPARAȚII pe rochia ta! Dar poștale pentru a trimite-l înapoi și re-costul de transport maritim pentru tine va fi pe contul tău. Este necesar ca elementul sau rochii ar trebui să fie returnate în termen de 14 zile după întoarcerea cererea este acceptată.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Nume De Brand Liyuke
Maneca Stil Regulat
Built-in Sutien Da
Numărul De Model PD 51
Adresa Fabrica Jiangsu,China
Decor Încreți
Silueta O-Linie
Element De Moda simplu
Fabrica de experiență 5 ani
Materiale Sifon,Pata,Dantelă,ștrasuri din mărgele,Paiete etc.
Talia Naturale
Tren Nici unul
culoare Alb,Fildeș,Roșu,Șampanie etc.
Tesatura Tip Sifon
Dimensiune Accept Standard Size or Custom Size
ocazie Seara,de bal.pary.nunta.celebritate,petrecere,ceremonie de Adult
Rochii De Lungime Genunchi-Lungime
Material Poliester
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Tip De Element Rochii De Bal
Decolteu Strapless
Ocazie Balul de absolvire
Timp De Cusut 7-10 zile
NE Dimensiune 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 26W, 28W, Dimensiuni Personalizate
Imagini Reale Da

Produse similare