MARUMINE Caramida 2 x 2 Colț Cărămizi jucării Clasice creator MOC compatibil Învățământ DIY Blocuri

23.74lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Shopping Note Suedia Vamale ordine,elementul non-UE vor fi supuse TVA-ului, indiferent de ce valoare,rata de impozitare de aproximativ 25%. Element valoare de impozitare în țara de destinație. Element valoare> 150 EUR,va avea 12.5 EUR fiscal în țara de destinație. Clientul din Suedia vă rugăm să rețineți că înainte de cumpărături.

Nume produs: Caramida 2x2 C orner C. copii Jucarii Educative Produs Material: Plastic ABS Produs Pachetului: Pubble Sac dimensiune Produs:16x16x12mm Calitate de mulțime:100buc/lot 13 Culori pentru tine de a alege. 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate! Dacă există orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. *Observație:Datorită monitoare diferite, vă rugăm să permiteți un pic diferit în culoare betwent imagini și de produs. Vă mulțumim pentru înțelegere!*

Despre Transport

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa și numerele de telefon furnizate de tine sunt corecte. Și după plata compensate, ne va livra produsele în termen de TREI zile lucrătoare . 2. Timpul de expediere este de aproximativ 30 de zile, prin China Post Air Mail, și, uneori, poate fi mai mult din cauza de forță majoră. Prin urmare, dacă aveți nevoie de jucării pentru niște zile speciale, puteți cumpăra obiecte cu o luna mai devreme. 3. Nu suntem familiarizați cu obiceiurile de prelucrare în țările voastre. Dacă există, vă rugăm să ne spuneți ce ar trebui să se acorde o atenție înainte de timp, pentru a evita probleme inutile. 4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea CUMPĂRĂTORULUI . Despre Returnare și Schimb 1. Vă rugăm să păstrați produsele returnate NEFOLOSITE, NEDETERIORAT, înainte de a cere o returnare sau de schimb. 2. CUMPĂRĂTORUL este responsabil pentru a reveni cheltuielile de transport atunci când de transport maritim elementul înapoi la vânzător. Despre Service 1. Suntem un cinstit și de încredere vânzător de pe Vilatudor.ro care garantează bunuri de înaltă calitate și prețuri rezonabile, precum și un serviciu bun. 2. Datorită decalaj de timp, noi nu poate fi la locul de muncă, atunci când încercați să vorbească cu noi. Prin urmare, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în orice moment atunci când este necesar și vom răspunde la tine cât de repede posibil. Despre Feedback-Ul Și Comentarii 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne dea un feedback POZITIV si rating de 5. Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi. 2. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, sau service, vă rugăm să NU EZITAȚI să ne contactați. Vom face toate eforturile pentru a rezolva probleme pentru tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 27cm x 20cm x 10cm (10.63in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate lot (100 piese/lot)
Greutate Pachet 0.16kg (0.35lb.)
Gen Unisex
Coduri de bare No
Intervalul De Vârstă > 6 ani
Nume De Brand MARUMINE
Plastic Tip ABS
Material Plastic
Plastic Forma Bloc Auto-Blocare Cărămizi
Avertizare Vârstele de 6+
Tip Blocuri
Numărul De Model 2357 Colț Cărămizi jucarii

Produse similare